Intimzuhanyhoz milyen tablettákat illetve növényeket, füveket szoktak használni?
Húgomnak a nőgyógyásza ajánlott egy új intimzuhanyt, gyógynövényes.
Neki félévente min. vissza kell menni, mert sajnos mindig összeszed valamit.
Mind a három helyen beszerezhető.
A használandó tabletta pedig a csomagban van. Van egyszerű kézi fajta( 1500-2000 Ft), és van, amit a zuhanyra lehet rátenni (5000-6000-7000Ft). Nekem az előbbi van és teljesen jó! Nekem ajánlották a cickafarkfű teát is erre a célra.
Viszont olvastam, hogy nem szabad túlzásba vinni ezt sem, mert a túlzott hüvelyöblítés pont az ellenkezőjét váltja ki, mint amit szeretnél.
Remélem segítettem!
20 évi szenvedés után így jöttem rendbe egy nagyszerű nőgyógyász segítségével:
Amikor a folyás, hüvelygyulladás akut szakaszban van:
1. nap: fél liter langyos csapvízben elkeversz 1 evőkanál 10%-os ecetet és irrigáló eszközzel kiöblíted vele a hüvelyedet.
2.nap: este, lefekvés előtt egy tampont belemártasz natúr joghurtba és felhelyezed, majd mielőtt elaludnál, felhelyezel egy Gynoflor tablettát (nőgyógyász írhatja fel).
3. nap este: ecet
4. nap este: joghurt, Gynoflor
Kb.ennyi, 4-5 nap. Ezután, ha rendbe jöttél, heti két alkalommal Gynoflor, ecet csak akkor, ha tüneted van.
Az ecet savassága miatt kiöli a hüvelyből a kórokozókat, segít fenntartani a hüvely savas kémhatását, hogy ellen tudjon állni a fertőzéseknek, a hüvelytabletta pedig pótolja a hüvely egyensúlyának fenntartásához nélkülözhetetlen jótékony baktériumokat illetve hámosítja a hüvelyt.
Ha százezreket költesz újfajta, jobbnál jobb termékekre, egyik sincs ilyen hatásos és végleges megoldást jelentő, mint ez. Nekem legalábbis csak ez jött be. És szinte ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!