Szerintetek ez a Cukorbetegség jele?
tudom senkise tudja így megállapítani csak néhány furcsaság mostanában
kcsiit erősebben hullik a hajam,viszket a hasam környékén mostanában van folyásom (dokinál már voltam ,kezelés alatt állok)és sokszor kell pisilnem.
most akkor ez a hüvelygomba miatt van vagy mi van?édességet nem kívánom és nem is eszek,curkobetegségre gyanakszom
most fogok menni vérvételre.
sztem ez nem diabétesz, de ezekből a tünetekből nem is értem hogyan utalhattál cukorbetegségre..
hajhullás, lehet cink hiánytól, vagy rossz fogtól, lelki gondok, számtalan dologtól.
has viszketés: nem is tudom, sztem ez nagyon lehet tünet, de ha aggódsz kérdezd meg az orvosod.
sok pisilés és folyás sem hinném, h cukorbetegségre utalna.
a cukorbetegség tünetei: fokozott szomjúság, izzadás, rosszullét, cukor szint megemelkedése, vagy hirtelen csökkenése, bőrbetegségek (pl: lábgomba), érzés kiesés a lábon, esetleg zsibbadás, látás romlása, vese gondok, stb...
a vérvételt mindenképp csináltasd meg, abból baj nem lehet.
lehet igazad van ,kicsit hipohonderkedtem :P
akkor súlyosabb tüntetei vannak a cukorbetegségnek,
köszi
igen fogytam
d e amúgy azért pisilek sokszor mer tényleg iszok is sokszor van hogy nem eszek közben és csak átfolyik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!