Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy csomó a mellembe. Mi...

Van egy csomó a mellembe. Mi lehet? :SS

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és pár napja észrevettem egy csomót az egyik mellembe,és ha hozzáérek akkor fáj. :SS

Holnap megyünk doktorhoz de ez az idegesség felemészt.

Szerintetek mi lehet? :(

2010. nov. 22. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, már csak egy picit kell kibírnod, és megtudod pontosan, mi a baj, ha egyáltalán baj van! :)

Felesleges találgatásokba bocsátkozni, csak még jobban megijesztünk, mert egyből a legrosszabbakra gondolunk!

Fel a fejjel, kitartást kicsi lány :)

2010. nov. 22. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Szurkolok neked, hogy ne legyen semmi baj, és kérlek írd ide meg, hogy mit mondott az orvos :)

2010. nov. 22. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársam azt mondta,hogy lehet tejmirigy vagy mi ilyen korba de gondolom az nem fájna. :(
2010. nov. 22. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Egész biztosan nem rák, mivel a rákos csomó SOSE fáj. Majd elmúlik,katonadolog :P
2010. nov. 22. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

unokatesómnak volt ilyen és nála cisztát találtak, de közel nem biztos, hogy neked is az van!

mindenképp írd meg holnap, hogy mit mondott az orvos!

Szurkolok neked, kitartás:)

22L

2010. nov. 22. 20:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát remélem,hogy semmi komoly.Majd leírom a fejleményeket.

Köszönöm a válaszokat! ♥

2010. nov. 22. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztos nem komoly. Mire elolvasod a válaszom, már túl is leszel rajta talán! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!
2010. nov. 23. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van nekem is ......DE nekem mind a kettő cicimbe. Nem tudok hasra feküdni és iszonytosan fáj! Én voltam orvosnál, és azt mondta hogy semmi! Majd idővel elmúlik.. Nekem egy éve van csomó benne és nem múlt el! De attól még nagypon fáj és úgy érzem egyre nő!
2010. nov. 23. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Huh,ma voltam dokinál és azt mondta,hogy semmi bajom! :DD

Már el is tűnt a csomó! :)

Annyira megkönnybbeültem.:DD

És köszönöm a válaszokat mégegyszer! ♥

2010. nov. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!