Elég lesz a normál tampon ugye? Vagy érdemesebb lenne supert használni?
Holnap kézilabda meccsem lesz, tegnap este meg jött (egyébként csak szerdán kellett volna).Rendszeresen használok tampont,normál,light days vagy mini méretűt.
Normál tamponnal 4-5 órát simán kibírok.Akkor elég lesz holnap 2,5 órára a normál tampon ugye?Vagy érdemesebb lenne supert használni,biztos ami biztos?
A normál tampon felhelyezésével még sosem volt problémám,viszont félek a super nem menne fel.Egyébként még szűz vagyok.
Tanácsok?
A super alig egy gondolattal nagyobb a normálnál, szerintem, nem okozna az sem gondot. A helyedben a biztonság kedvéért a supert használnám.
Hajrá!
Köszi!
Akkor majd inkább megpróbálom a supert és ha nem tudom felhelyezni, akkor marad a normál tampon:)
Hát nem volt itthon super tampon, úgyhogy normált vittem és tettem alá betétet.
Szerencsére sokan voltunk, tehát meccs alatt mentek a cserék, és mindenki játszott, de nem sokat.Úgyhogy a tampon is bőven elég volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!