Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elég lesz a normál tampon...

Elég lesz a normál tampon ugye? Vagy érdemesebb lenne supert használni?

Figyelt kérdés

Holnap kézilabda meccsem lesz, tegnap este meg jött (egyébként csak szerdán kellett volna).Rendszeresen használok tampont,normál,light days vagy mini méretűt.

Normál tamponnal 4-5 órát simán kibírok.Akkor elég lesz holnap 2,5 órára a normál tampon ugye?Vagy érdemesebb lenne supert használni,biztos ami biztos?

A normál tampon felhelyezésével még sosem volt problémám,viszont félek a super nem menne fel.Egyébként még szűz vagyok.

Tanácsok?

2010. nov. 22. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:

A super alig egy gondolattal nagyobb a normálnál, szerintem, nem okozna az sem gondot. A helyedben a biztonság kedvéért a supert használnám.

Hajrá!

2010. nov. 22. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor majd inkább megpróbálom a supert és ha nem tudom felhelyezni, akkor marad a normál tampon:)

2010. nov. 22. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Tapasztald ki, hogy melyik a jobb Neked!
2010. nov. 23. 07:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát nem volt itthon super tampon, úgyhogy normált vittem és tettem alá betétet.

Szerencsére sokan voltunk, tehát meccs alatt mentek a cserék, és mindenki játszott, de nem sokat.Úgyhogy a tampon is bőven elég volt!

2010. nov. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!