Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek szokott fájni a...

Valakinek szokott fájni a petefészke mestruáció alatt?

Figyelt kérdés
Január 2-ka óta fáj.9-én megjött és még mindig fájdogál,szurkál.Méhem is fáj.Nem szokott ilyenkor fájni.Csak görcsölni szoktam nagyon és miótta megjött nem görcsölök.1-2nap előfordult,hogy enyhén görcsöltem.Pedig ahányszor megszokott jönni mindig nagyon görcsölni szoktam.Ja meg sürün kell mennem pisilnem.Lehet,hogy felfáztam?Nem csip mikor pisilek.
2009. jan. 13. 20:52
 1/5 anonim válasza:
Rendes mensid van?
2009. jan. 13. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem sajnos!Miért?Tudod mi lehet az oka?
2009. jan. 13. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Mostani mensire gondoltál?Vagy hogy mindig meg-e jön?

A mostani mensi alvadt vér darabkák is szokott lenni.Tegnap barna is volt.Ma is vér is meg barna is.

2009. jan. 13. 21:03
 4/5 anonim válasza:
Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Ha negatív, szerencséd van ebben a hónapban, hogy nem görcsöltél, ha pozitív menj el orvoshoz. Az alvadt vérdarabka a terhességnél nem jó jel!
2009. jan. 13. 21:46
 5/5 A kérdező kommentje:
És szerinted mikor teszteljek?Talán holnap már elmúlik.
2009. jan. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!