Már eléggé idegesít barátnőm nyafogása a menstruációja miatt. Mit tegyek?
7 hónapja van meg neki. De éjjel-nappal csak azt hallgatom, hogy milyen rossz a betét, nem tud futni, nem lehet így élni, fáj a hasa. Ez engem kikészít... Persze megértem őt, és támogatom, de hogyan közöljem vele finoman, hogy fél éve már unom hallgatni?
12/L
ezt is értem, de légyszi választ kérek!
hogyan közöljem vele finoman, hogy fél éve már unom hallgatni?
Mondd neki, hogy legalább 50 éves koráig menstruálni fog, és nem szeretnéd még 40 évig hallgatni a nyafogását. Nőnek született, ezzel jár, ez van.
Használjon tampont, az nem kényelmetlen és lehet benne futni.
Hasfájásra igyon cickafark teát vagy vegyen be Meristint, Algoflex M-et, vagy ami még jobb, Cataflamot, de ez utóbbi csak receptre adnak, házidoki felírja.
Ha még ezután is annyira elviselhetetlen neki, hogy nem tud létezni, akkor az nem normális, forduljon nőgyógyászhoz, mert valami betegsége van.
(Tampont lehet 12 évesen is használni, szűzen is. Ob minivel kezdje.)
Ha meg ezeket nem teszi meg, hogy jobb legyen neki, akkor nem is akarja, hogy jobb legyen, hanem szeret szenvedni, nem is olyan komoly a problémája.
(Üzenem neki, hogy 20 éve még kb. 2 centi vastag betétek voltak, na azok voltak csak kényelmetlenek! Ráadásul nem volt szárnyuk, elcsúsztak, átáztak.)
Egyszerűen mondd meg neki, hogy ne rinyáljon. Rengeteg nő (pl én) marhára örülne neki, ha minden hónapban rendszeresen lenne menstruációja és nem kellene azon aggódni, hogy vajon hogy csinál majd gyereket.
Lehet kicsit megsértődik, ha közlöd vele, hogy jó lenne, ha abbahagyná a vinnyogást, de ha értelmes, akkor elgondolkodik rajta, és belátja, hogy igazad van.
köszi, egyébként már nekem is "megvan".
Csak én teszek rá, észre sem veszem ő meg nyávog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!