Okozhat hüvelygombát allergia? Vagy esetleg lelki okok? Csak mert 2 éve reménytelenül küzdök ellene, már mindent megtettem.
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg gyenge immunrendszer miatt?
2010. nov. 22. 14:43
2/8 anonim válasza:
A tejsavas irrigálás benne volt a mindenben? Párodat (ha van)is kezelitek ha előjön a gomba?
4/8 A kérdező kommentje:
A tejsavas irrigálást is csináltam már. Párom nincs már jó ideje, de attól ugyanúgy előjön. Nagyon változó, hogy milyen időközönként van az, hogy az elviselhetetlenségig szenvedek tőle, de igazán sosem múlik el. Valamennyire mindig viszket vagy van folyásom vagy ég. Habár volt olyan is, hogy nem mutatott ki gombát a tenyésztés, nem tudom, hogy az hogy lehetetett.. A ma kapott eredményem szerint Candida albicans. Bárcsak megszabadulhatnék tőle!!
2010. nov. 22. 15:00
5/8 anonim válasza:
Szerintem olvasd ezt el, meg ha beírod a googleba a candida albicanst nagyon sok találatot ad.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) de már sokat olvastam utána..:/
2010. nov. 22. 15:06
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy elkezdem a candida diétát.. csak az a baj vele, hogy az gyilkos lesz..:S csak olyat ehetek, amit nem szeretek
2010. nov. 22. 16:00
8/8 anonim válasza:
Állítólag létezik olyan injekció, ami teljesen kiöli a candidát a szervezetedből, kb 10.000ft, viszont mivel a belekből is kiöli, ahol szükség van rá, ezért az emésztést nagyon durván érinti ez a beavatkozás...Szedj probiotikumokat mindenképp, nekem az segíteni szokott valamelyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!