A cickafarkfű teát hogyan fogyasszam?
Fenti válasszal értek egyet, még annyit tennék hozzá, hogy műanyag vagy porcelán dolgokat használj, de semmi képpen nem fém eszközöket a készítésnél.
A cickafark jó felfázásra is, én beáztatok kb. 100gr cickafarkot 24 órán át 5l vízbe, és ezt szűröm bele az ülőfürdős vízbe. Viszont felfázásra nagyon ajánlom a tőzegáfonya kapszulát. Napi egy szem is elég és elkerülöd a felfázást. Én múlt héten kúráltam ki magam ezzel, és nagyon bevállt.
Amúgy még egy tanács: menj el nőgyógyászhoz, és vizsgáltasd ki magad mi lehet az oka a rendszertelen mensinek, és csak utána teázz. Én pl. ittam a tavaly, és kiderült, hogy miómám van, ami a teák hatására nőhetett is mert ösztrogéntartalma igen magas. Szóval nem tudhatod, hogy most a cickával segítesz vagy épp ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!