Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan számoljam a ciklusom...

Honnan számoljam a ciklusom 3. napját, ha az nem a megszokott módon jön meg? Vizsgálathoz kellene! Fontos!

Figyelt kérdés

5napig barna folyásom volt. 5.nap este kis piros vérzés váltotta fel. Ma: a második nap, hogy néha vérzek barnát, elég gyengén.

Endokrinológusnál voltam, mert nem tudok teherbe esni, és PCO gyanúm van. Azt mondta, hogy a ciklusom 3. napján csináltassak vérvizsgálatot! Ehhez fontos a pontosság, de én azt sem tudom, hogy a barnázást is annak számolhatom-e?!? Egyáltalán megfog-e jönni rendesen...?

Azt tudom, hogy a ciklust az első vérzéses naptól kell számolni. De csak erős piros számít annak, vagy a gyenge barna is?

2010. nov. 16. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a gondom. Vérzés előtt 3 napos barna paca volt csak. Én is feltettem ezt a kérdést és azt írták, a piros nap számít első napnak. Nagyon sürgős a vizsgálat? Ha nem , akkor próbáld ki a premens tablettát 1-2 hónapig. Vény nélkül kapható. Nekem utána rendesen megjött és nem volt több barnázás. Hormonvizsgálatra küldtek engem is - PCO-m van. Az eredmény használhatatlan lett, mert közben terhes lettem.
2010. nov. 16. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem ma már megkezdődik a piros. Akkor mától számolom a napokat. Nagyon gratulálok, hogy sikerült a baba :D Nagy adag reményt adott a kis történeted nekem is! Úgy is szörnyű álmaim vannak mostanában. A talált babámat félek, hogy ellopják. Az örökbe fogadott már az első nap meghal, mert nem vagyok képes vigyázni rá...

Köszi a választ, minden jót!

2010. nov. 17. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!