Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyáron volt kb.1 hónap amikor...

Nyáron volt kb.1 hónap amikor nemiszervemnél viszkettem elég rendesen. Akartam menni dokihoz, de végül nem mentem mert magától elmult. Azótta teljesen tünetmentes vagyok. Jelenthet gondot hogy akkor nem mentem el a dokihoz?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy gombás vagy baktériumos fertőzés nem múlik el csak úgy magától. Ahogy te is írtad, jelenleg tünetmentes vagy. Elő fog újra jönni idővel. Illetve még annyi gondot jelenthet, hogy a kezeletlen fertőzések szélsőséges esetben akár meddőséget okozhatnak.
2009. jan. 11. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy esetleg tünetmentesen is továbbadhatod. Szóval nem ártana elnézni egy orvoshoz.
2009. jan. 11. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
használj intim lemosót, esetleg válts mosóport. Lehet, hogy valami allergiás reakciód volt. Vagy ha borotválod a nemiszervedet, és kipattogzik (10 nőből 7nek kipattogzik) az is viszket kb. 7-10 napig.
2009. jan. 11. 13:02
 4/4 anonim válasza:
100%

Szia nálam ez clamédiához vezetett, volt nőgyógyászati műtétem, azt mondták nem lehet gyerekem, mert emiatt elzáródtak a petevezetékek.....nagyon kell vigyázni

7 év múlva spontán teherbe estem, most 4 hónapos a lányom!

De ez 1000-ből 1 aki ilyen problémák mellett teherbe esik és ki is hordja!

2009. jan. 11. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!