Nyáron volt kb.1 hónap amikor nemiszervemnél viszkettem elég rendesen. Akartam menni dokihoz, de végül nem mentem mert magától elmult. Azótta teljesen tünetmentes vagyok. Jelenthet gondot hogy akkor nem mentem el a dokihoz?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 12:09
1/4 anonim válasza:
Egy gombás vagy baktériumos fertőzés nem múlik el csak úgy magától. Ahogy te is írtad, jelenleg tünetmentes vagy. Elő fog újra jönni idővel. Illetve még annyi gondot jelenthet, hogy a kezeletlen fertőzések szélsőséges esetben akár meddőséget okozhatnak.
2/4 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy esetleg tünetmentesen is továbbadhatod. Szóval nem ártana elnézni egy orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
használj intim lemosót, esetleg válts mosóport. Lehet, hogy valami allergiás reakciód volt. Vagy ha borotválod a nemiszervedet, és kipattogzik (10 nőből 7nek kipattogzik) az is viszket kb. 7-10 napig.
4/4 anonim válasza:
Szia nálam ez clamédiához vezetett, volt nőgyógyászati műtétem, azt mondták nem lehet gyerekem, mert emiatt elzáródtak a petevezetékek.....nagyon kell vigyázni
7 év múlva spontán teherbe estem, most 4 hónapos a lányom!
De ez 1000-ből 1 aki ilyen problémák mellett teherbe esik és ki is hordja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!