P3-as citológiára de valószínűsíthető gyulladásos folyamatra milyen gyógynövényt használhatok, illetve immunerősítőt? 3 hónap múlva kontroll.
Homeopátia is érdekel.Gyógyszereket csak orvosi utasításra szedek- azt pedig nem írt fel a doki.
Nem a doki háta mögött akarok cselekedni, de a 3 hónap várakozási idő sok tétlenül.. ha gyulladás akkor lehúzza, ha pedig kóros folyamat akkor az immunrendszeremet erősítve könnyebben legyőzhető.remélem.
Graphuitcsepp bocsika
elsö voltam,meg megittam minden nap 1l cickafarkfü teát,ezt kifelejtettem
Köszönöm!!! látom nem bíztad a véletlenre, de én is ilyen vagyok!!!
A cickafarkra gondoltam már én is bár régen ittam a teát babaprojekt célból de igazi női tea, gondoltam erre is jó lehet:), na meg echinacea CH5-re találtam azt is szedtem már pocisan, influenzás időben immunerősítőnek..! Plussz a te módszered:)kipróbálom!
na meg elmegyek HPV szűrésre... apával együtt.. így majd lobogtathatom az eredményem a januárban a dokinál ha visszamegyek a kontrollra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!