Fehér folyás? Fertőzés? Ilyenkor mi a teendő? Ha fertőzés mitől lehet?
Olvastam hogy normális a fehér folyás egy bizonyos mértékig...ez mit takar?
Nekem állandó fehér folyásom van...a fehérneműmön foltot hagy, ha pedig fürdés után pár órán keresztül nem veszek fel fehérneműt van minkor a combom is olyan lesz.Nincs semmiféle szaga és nem csíp meg semmi...Attól lehet gombás fertőzés?
És olvastam hogy a gombás fertőzésnél viszket a nemiszerv...ez azt takarhatja hogy akár a combom tövénél vagy hogy is fogalmazzak...ott ahol a bugyi "kezdődik"?
Bocsánat a hülye kérdésért, de nem volt még szó iskolában ilyenről és apukámmal élek.
15/L
Szia!
Egy bizonyos mértékig normális..de ami már neked van,az nem szerintem...mindig használj tisztaságit,és azt tanácsolom,menj el a nőgyógyászhoz!
Szia, A Netdoki vagyok.
Ez nem természetes ! Gombás betegség !Kezelni kell!
Fordulj orvoshoz sürgősen ! Ha nem segítenek írj nekem
adok gyógymódot,hogy mit kell csinálnod .
NetDoki
És ez a fertőzés mitől lehet?
Ezekszerint nem minden gombás fertőzés kellemetlen szagú és viszket?
Előre is köszönöm az esetleges választ.
Első vagyok,
a fertőzés sok mindentől lehet...pl. leültél egy idegen helyen a wcre, vagy uszidában kaptad el..és ha hiszed,ha nem a tanga is tud érdekes dolgokat művelni...elég egy kicsit kisebb tanga,kidörzsöli a bőrödet,és mivel továbbra is tangát veszel fel, tovább dörzslődik,nincs kezelve,így a bacik megtámadják..:S ilyenkor ha a tanga dörzsöli ki,érdemes pár napig sima bugyit felvenni.
És mindig pamut fehérneműt vegyél,az a jó!
éS tényleg nem ártana dokihoz menned vele.
Jobbulást!
19L:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!