Szex közben úgy érzem végig, mintha a hüvelyemben nem pénisz, hanem többélű kés, vagy penge járna. Rettentően fájdalmas a szeretkezés, s utána is jó ideig még leülni sem tudok. Mitévő legyek?
STD-n is voltál?
Átnéztek mindenféle nemifertözésre,nemi uton terjedö betegségekre?Nem ártana az se...
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, s ha megengeditek, egyszerre reagálok mindre.
Kérdezitek, hogy mióta tart? Őszintén 3 évvel ezelőtt volt egy csípőprotézis beültetésem. Utána 3-4 hónapot teljesen kihagytunk a szexeléssel, majd mikor elkezdtük, először arra gondoltuk azért fájdalmas, mert sok volt a kihagyás, újra "szűzike" lettem, majd visszaáll egy idő után minden a maga rendjébe. De ez sajnos nem így történt.
Hüvelyszárazság ellen mint írtam használtam az orvos által javasolt sikosítót, az eredmény: nulla. Ha eszedbe jut a nálad bevált kúpnak a neve, szeretném, ha megírnád.
Fertőzésem nem igen lehet, hisz a doki sem látott semmit, és fertőzésre utaló jelet - folyás; viszketés stb. - nem tapasztaltam és nem is tapasztalok magamon.
A bizalomban nincs hiány, hiszen elmondtam a férjemnek mit érzek, csak azt mondja, menjek orvoshoz.
Sajnos a férfiak már csak ilyenek, önzők e téren, legalább is én így gondolom - de tisztelet a kivételnek -, ami viszont erősíti a szabályt. Egyébként sok tapasztalatom e téren nincs, mivel nekem a férjem volt az első az életemben szex terén, s eddig az utolsó is. Szerelem házasság volt mindkettőnk részéről, mely szépen átment szeretetbe, miközben felneveltünk három szép gyermeket. A férjem még arra is képes volt, hogy sterilizáltatta magát az utolsó terhességem után, mivel bármivel próbálkoztunk védekezni, az nálam mind vagy gyulladást okozott, vagy fájdalmat, vagy a szívemet támadta meg. Ezt műtétet már több, mint 20 éve elvégeztette, ami mindkettőnknek nagyobb örömöt okozott, hiszen nem kellett tartani az újabb terhességtől.
Itt szeretném megkérdezni tőletek, melyikőtök párja lenne erre hajlandó??? Ugye elgondolkodtató?! Tegyetek egy próbát a partnereiteknél, kiváncsi vagyok mit reagálnának a sterilizálás felvetésére részükről? Megérne egy misét, tuti! De természetesen csak akkor, ha már meg van annyi gyermek, amennyit szeretnétek.
Szem- és szájszsárazságot is valóban tapasztalok, hiszen naponta 4-5 liter vizet kívánok inni, s lassan fél éve már a műkönny is elkel.
A petefészekgyulladásra még nem gondoltam, az én általam leírtaktól mást is tapasztál akkor? Ha igen, kérlek írd meg mit, talán itt lesz a megoldás kulcsa.
A meddőségtől nem félek, ezt a kort már kinőttem.
Aki azt írta, hogy "...... szeretetkurv@ság...", az vagy még nagyon fiatal, vagy váltogatja társait, mint a fehérneműt, vagy még nem szeretet őszintén, odaadóan... Válassz, melyik illik rád? Nem eltartottak vagyunk, hiszen mi is ugyanúgy dolgozunk, mi is ugyanúgy letettük a fizetésünket, mint a férjeink.
A férfi fura egy jószág. Mint tudjuk két dolog tartja őket otthon: a finom kaja és a kielégítő szex. Ha valamelyiket nem leli meg, akkor lefalcolnak. Szerinted az jobb? Mindegyikben van hiba, de tebenned is, és persze bennem is. De ez más téma.
Az STD vizsgálat nem igazán tudom milyen, de majd ti felvilágosítotok, ha szépen megkérlek benneteket.
A véleményetekben örülök, hogy sok megértő partnerre találtatok, kívánom, hogy maradjon is ez így, de némelyikből úgy vettem ki, hogy a keserűség szólalt meg bújtatottan. Őt talán jobban kellene sajnálnom, mint saját magam.
Mindenesetre várom további véleményeteket, s remélem ugyanolyan sok hozzászólást kapok, mint eddig.
Minden jót kívánok mindenkinek!
A szem-, száj- és hüvelyi szárazság utalhat Sjögren-szindrómára, szóval ha ezzel még nem kezelnek, akkor ajánlott elmenni egy immunológiai szakrendelésre. Bár elképzelhető, hogy a kezeléssel sem lehet javulást elérni a problémád terén.
(U.i.: Mivel kérdezted: az STD vizsgálat a nemi úton terjedő betegségekre történő kivizsgálást jelenti, de szerintem nem valószínű, hogy ez van a háttérben, pláne akkor nem, ha egyikőtök sem "megy félre").
"Szem- és szájszsárazságot is valóban tapasztalok, hiszen naponta 4-5 liter vizet kívánok inni,"
Cukorbeteg vagy? Ha nem, akkor érdemes cukorszintet nézetned, mert ezek arra utalnak, bár nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a tüneteidhez.
Nekem a petefészekgyulladáskor állandóan fájt a hasam, mintha nagyon durva mensigörcs lett volna. Szeretkezni nem tudtunk, de a párom akkor az általad említett kivétel lehet, mert eszébe sem jutott hogy erőltesse, így nem tudom mennyire fájt volna. Lázas voltam és gyenge, de a doki azt mondta, hogy ez nem jellemző. De ez feltűnt volna a dokidnak, pláne ha ultrahangot is csinált.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!