Fura érzés vált ki mikor pisilek, mikor befejezem akkor mint ha kicsit fájna csikló környékén és kicsit belül, nincs vér semmi. Mitől lehet?
November végén voltam nődokinál minden lehetséges tesztet, törletet kértem és nem találtak semmit... elég sokat fizettem de nem baj....mitől jöhetett ez?
Decemberben jelentkezett nem tom pontosan mikor emikor eszembe jut akkor érzem....
elég sokat gondolok erre meg félek menni wcre mert tudatomban van h csípni fog...Aktus közben nem fáj ...
Pl hétfon és kedden nem fájt akkor hirtelen megint...
Amúgy beteg voltam valami nyavaja vírust elkaptam...de már jobban vok....
Igazából a csiklómnál fájdul meg de nem mindig...gombam nincs mert voltam törleteken...
Megpróbálok ien fertőtlenítő izében fürdeni amit a nődoki irt ki, ha nem múlik el akkor megyek mert voltam szombaton már dokinál láz miatt meg fájt a gyomrom, valami vírus volt...most megint...
Na most figyeltem és mikor abbahagyom a pisilést a csiklóm fajdul meg , ott fönt...:O
írjatok..
Vittem, hétfőn tudom meg az eredményt....
:s
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!