Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fura érzés vált ki mikor...

Fura érzés vált ki mikor pisilek, mikor befejezem akkor mint ha kicsit fájna csikló környékén és kicsit belül, nincs vér semmi. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

November végén voltam nődokinál minden lehetséges tesztet, törletet kértem és nem találtak semmit... elég sokat fizettem de nem baj....mitől jöhetett ez?

Decemberben jelentkezett nem tom pontosan mikor emikor eszembe jut akkor érzem....

elég sokat gondolok erre meg félek menni wcre mert tudatomban van h csípni fog...Aktus közben nem fáj ...

Pl hétfon és kedden nem fájt akkor hirtelen megint...

Amúgy beteg voltam valami nyavaja vírust elkaptam...de már jobban vok....

2009. jan. 10. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínű fel vagy vagy fázva. Hólyaghurut. Menj mindenképp orvoshoz. A körzeti is elég lesz. Esetleg beutal (ez a helyes) egy vizeletvizsgálatra és abból kiderül, de semmiképp ne hanyagold el, antibiotikum szükséges hozzá, hogy rendbe gyere.
2009. jan. 10. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet gomba is, néha nekem is fáj.
2009. jan. 10. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából a csiklómnál fájdul meg de nem mindig...gombam nincs mert voltam törleteken...

Megpróbálok ien fertőtlenítő izében fürdeni amit a nődoki irt ki, ha nem múlik el akkor megyek mert voltam szombaton már dokinál láz miatt meg fájt a gyomrom, valami vírus volt...most megint...

2009. jan. 10. 15:08
 4/8 A kérdező kommentje:
ha ayom van akkor a párom megcsalt? v felfáztam és úgy..?
2009. jan. 10. 15:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Na most figyeltem és mikor abbahagyom a pisilést a csiklóm fajdul meg , ott fönt...:O

írjatok..

2009. jan. 10. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felfázás lesz. A pisilés végén szúró fájdalom, csiklónál érzed, de a húgyvezeték lesz ami fáj.
2009. jan. 11. 16:04
 7/8 anonim válasza:
Biztos hogy felfáztál,nekem is volt már ilyen nem egyszer,menj el a háziorvosodhoz,vigyél pisi mintát és felirja agyógyszert,szeded kb 3napig és elmulik,remélem segitettem
2009. jan. 14. 19:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Vittem, hétfőn tudom meg az eredményt....

:s

2009. jan. 15. 09:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!