Mivel tudnám természetes úton "növeszteni" a cicimet?
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 19:45
21/24 anonim válasza:
Nagyon gyors és hatásos módszeremmel - kézrátéttel segíteni tudnék. Elég lenne 3X15 perc és szinte csodák történnének. Mindenképpen 50 %-os megbízhatósággal dolgozom...
22/24 A kérdező kommentje:
Én 157 cm magas vagyok és 53 kiló. A mellméretem 75/A - 75/B.
2009. jan. 20. 21:02
23/24 anonim válasza:
Én 20 éves, 169 centi és 68 kikó vagyok, tehát nem az e nádszáll, de a mellem mégis olyan pici, mint serdülőkoromban. A szivacsos melltartó dob valamit. 85/B-t hordok.
24/24 anonim válasza:
Jajj mindíg ez a túlcivilizált baromság: Tömd tele szilikonnal...na hagyjuk már...Minek? Ott penészedik azt cserélgetheted életed végéig...
Azt te tudod hogy ha hízol akkor melyik testrészedre megy...ha szerencsés vagy akkor mellre...nem tudtuk meg hány éves vagy...ha 20-22 alatt vagy akkor még hagyd a melleid...ha már idősebb vannak ilyen krémek de sokat nem dícsérik őket...Nőgyógyász talán tud ajánlani valami értelmes megoldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!