Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok és a harmadik...

14 éves vagyok és a harmadik menszeszem 1 honapot késett nagy baj?

Figyelt kérdés
kérlek válaszoljatok FONTOS!!!!
2009. jan. 9. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha még most kezdtél el menzeszelni akkor ez teljesen normális. Ha viszont lefeküdtél vkivel védekezés nélkül jó eséllyel pályázhatsz egy abortuszra!

De inkább az első okot tudnám elképzelni

2009. jan. 9. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le senkivel jah am a let og a tesóm önkielégitst végzett elöttem füdöt kádt letusolta ugy em lehek trhes uye ?
2009. jan. 9. 18:54
 3/9 anonim válasza:
Először is ha sietsz akkor is próbálj meg érthetően írni mert nehezen lehetett kivenni a válaszodat.Ahhoz h. terhes legyél a pasi nemi szervének benne kell lennie a te nemi szervedbe...Ha meg kimosta a kádat akkor pláne nem lehetsz terhes
2009. jan. 9. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Kezdő menstruálóként gyakori a kimaradás. Az se meglepő, ha hónapokig nem jön meg.
2009. jan. 9. 19:03
 5/9 A kérdező kommentje:

akkor semi bajom sincs

de az előző is olyan barnás volt az nem baj

2009. jan. 9. 19:05
 6/9 anonim válasza:
100%

Nem nem baj.

Kezdődő menstruációnál ez természetes.

2009. jan. 9. 19:10
 7/9 anonim válasza:
100%
hát emlékszek nekem még 2 hónapig is kimaradt...ez tök természetes..ne Félj!!!!!!!!
2009. jan. 9. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 13 évesen jött meg első 2 megvolt utána 8 hónapig ki maradt, gondolhatod :D de most már minden rendben van, bár még vannak oylanok h pár nappal elötte jön meg, de sebaj

Most 15 vagyok

2009. jan. 9. 22:51
 9/9 A kérdező kommentje:
közi a válaszokat
2009. jan. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!