Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet venni szárny nélküli...

Lehet venni szárny nélküli tisztasági betétet is?

Figyelt kérdés
Elég tapasztalatlan vagyok még csak 10 éves,de már meg van " a bajom".Tisztasági betétbe lehet venni szárny nélkülit is?tehát aminek nincs szárnya?Mert engem nagyon idegesít a szárnyas.a suliba adtak kétfélét is szárnyast meg szárny nélkülit is,de a szárny nélkülit nem találom meg.a szárny néküli is tapad?milyen fajtát tudtok ajánlani ami jó?
2010. nov. 9. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Tisztasági betétet keresel, vagy sima betétet?

A tisztasági normál vérzésnél nem elég. Ezekből általában olyanok vannak, amik nem szárnyasak és nagyon vékonyak, kicsik, tehát sima bugyihoz is használhatod, de tangához is tudod hajtogatni. Én pl. Naturellát használok.

A vérzésnél egészségügyi betét kell. Vérzés erősségétől függően normál vagy super. régen volt a Libresse-nek szárny nélküli. De: próbáld megszokni a szárnyast, a sima könnyebben elcsúszhat, gyűrődhet ha nem tapad jól és akkor már át is ázhatsz.

2010. nov. 9. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen kedves válaszoló,de várnék még egy pár választ.akkor egészségügyit használjak,ne tisztaságit?mert amúgy elég sok cucc jön ki...mondom elég tapasztalatlan vagyok 10 évesen..
2010. nov. 9. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Always Discret jött be nekem tisztasági betétek közül (amiket vérzésekközött kell használni), de szerintem te simára gondolsz (ami alatta kell), abból viszont tényleg jobb, ha megszokod a szárnyast. Vannak az Alwaysnek azok a pamutszerű anyaggal fedett betétjei, a szárnyai vékonyak, nem csúszik el, és szerintem elég kényelmes.

Pár év múlva, ha nagyon nem jön be, válthatsz tamponra, de az szeirntem még korai neked.

2010. nov. 9. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
hát tampont még én se szeretnék.köszi a választ.
2010. nov. 9. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Uhh, és még nem áztál át?

Anyu, nővér, olyan nőismerős, akiben megbízol, nincs? Mindenképpen jó lenne elbeszélgetned valakivel, mert látom az iskolai felvilágosítás mennyit ért. -.-" (erről persze nem te tehetsz)

Ne érezd cikinek a témát, biztos szívesen válszolnak neked (kicsit kellemetlen a téma mindkét félnek), látod, még sok mindent nem tudsz.

Amúgy mi zavar a szárnyasban...?

2010. nov. 9. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
kényelmetlen,valahogy... :( majd beszélek anyuval...
2010. nov. 10. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:
nem áztam még át,bár van olyan amikor erős vérzésem van nagyon.amúgy meg 10 évesen tampon??
2010. nov. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!