Hosszan tartó menstruáció perimenopauzában ?
Figyelt kérdés
Már két hete megvan ,de szokásosnál kevesebb volt ,éjszaka nem is véreztem. Most már megint görcsösen fáj és mintha rendesen megjött volna. Tudom ,orvos jövő héten ,de másnak is volt ilyen ebben az időszakban.tegnapelőtt 07:27
2/5 A kérdező kommentje:
És erre adnak valami gyógyszert,hogy ne legyen folyamatos a vérzés ? Vagy megáll magától ? Már kezdek parázni.
tegnapelőtt 07:56
3/5 anonim 

válasza:

Nekem fogamzásgátló segít valamelyest. De még úgy is előfordul, hogy hamarabb elkezdek pecsételni. (A problém évek óta tart, egyedül enyhe progeszteron hiány lett igazolva laborral )
4/5 anonim 

válasza:

Adnak gyógyszert. Ergamm cseppet és/vagy Exacyl tablettát.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon félek.
tegnapelőtt 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!