Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, hogy megjöjjön?

Mit tegyek, hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
Tudom már a sokadik kérdés és nincs rá mód, de őszintén szólva kissé parázok kimaradt lassan egy hónap több tesztet is vettünk és nincs semmi máskor is volt ilyen és végül megjött. Voltam nő dokinál is és nem talált semmit hormonhoz küldtek ott sem de végülis a probléma így is maradt általában egy hét eltolódással vagy két nappal később jön meg és nagyon ritkán ilyen nehezen. Ráadásúl most stresszes is a munkám nagyon, és sokat is jelent mert megszeretnék felelni nekik. Viszont tartok tőle, hogy lehet ez a gond hogy nagyon stresszelek. Tudom nem jó bele szólni, de mégis a tanácsotokat kérném, rozmaring tea mindig segített ilyen helyzetben most viszont csak annyira tudott segíteni hogy néha görcsöl ami már nagyon nagy szó eddig nyoma se volt a jelenlegi hónapban. Köszönöm ha nem kritizálsz hanem segítő szándékkal állsz hozzám. 24 N

ma 06:46
 1/2 anonim ***** válasza:
És ha a stresszt tanulnád meg kezelni?
ma 06:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérd mennyei megváltó Jehova urunk bocsánatát.
ma 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!