Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Néhány hónapja alhasi fájdalma...

Néhány hónapja alhasi fájdalmaim vannak ?

Figyelt kérdés
Nemcsak amikor menstruálok. Pl. 29 és 6. között szokott megjönni. Már napok óta begörcsöl a méhem, ha tüsszentek vagy nem elég óvatosan állok fel. Van hogy a hátam is fáj. Cikkusközi vérzés nincs. Nem fogytam, sőt inkább nagy az alhasam, pedig nem eszek sokat és mozgok is bőven. Tavaly még nem volt ilyen.
febr. 19. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz, lehet bármi, fertőzés, gyulladás, ciszta, mióma.
febr. 19. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Hasi ultrahang, esetleg ct, labor nem segíthet ? Képtelen vagyok a nőgyógyászhoz elmenni.
febr. 19. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pedig nőgyógyász tudja megvizsgálni. Elmehetsz a felsroltak közül mindre, de, ha találnak is valamit, nőgyógyász tud gyógyítani, a leletező nem.
febr. 19. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen nőgyógyászhoz kell menni. Labor nem mutat ki ilyet. CT teljesen felesleges, és az sem erre van.

Nőgyógyászhoz kell menni, manuális vizsgálat és UH. Meg gondolom rákszűrésed sincs, ha ennyire utálsz nőgyógyászhoz menni.

Egyébként szerintem senki sem megy szívesen. Én is utálom. De még mindig jobb menni, mint elhanyagolni ezeket a dolgokat, aztán nagyobb baj is lehet belőle.

febr. 19. 11:59
 5/10 A kérdező kommentje:
36 éves vagyok. Szűz. Autista. Nem könnyű elfogadható orvost találnom
febr. 19. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:

5: értem, így nyilván még rosszabb.

Nincsenek olyan segítő csoportok, ahol hozzád hasonló emberek tudnak ajánlani normális orvost?

Talán az is segít, ha nő és nem férfi. És ha előre elmondod neki, hogy mi a helyzet veled. Akár már az időpontkérésnél is.

febr. 19. 13:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy engem is ki fog gúnyolni az orvos, mint az egyik autista ismerősömet. Nem a mentális dolgai miatt, hanem hogy ennyi évesen szűz. Lehet az lessz, hogy írok mindegyiknek mi a helyzet.
febr. 19. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:

7: ez elég durva. Nem hiszem, hogy ez ilyen gyakori lenne. A legtöbb orvos megtartja magának az ilyen jellegű véleményét. Nem szoktak személyeskedni.

Remélem, sikerül találni egy normálisat. Sajnos mindenféle problémák lehetnek akkor is, ha valaki szűz, szóval azért kell járni pl. éves szűrésre.

febr. 19. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj el egy privát rendelőbe. Muszáj kivizsgáltatni, mert akár daganat is lehet a háttérben.
febr. 19. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Vastagbél-daganat is lehet. Legalábbis így kezdődik. A családunkban nagyon gyakori sajnos...
febr. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!