Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Furcsa folyást vettem észre,...

Furcsa folyást vettem észre, nem nagy mennyiség?

Figyelt kérdés
Pár napja barnás-vöröses darabos folyásom van. Menzeszem majd csak 10 nap múlva fog megjönni, 3éve szedek fogamzásgátlót. Sokszor szú a bal oldalam, mintha a petefészkem körül érezném a szúrást. Sajnos csak jövő hétre kaptam nőgyógyásznál időpontot. Volt valaki ilyen helyzetben? Mi lehet ez? 22 L
2010. nov. 8. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Valószinüleg a gyógyszerrel lesz gond. Ír másikat a doki. Nemi életet addig ne nagyon éljetek,egyrészt ha mástól van a folyás akkor azért ne,másrészt lehet ,hogy nem kielégitő a gyógyszer védelme.
2010. nov. 8. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
A folyás nem tudom mitől lehet,de ilyen szúrás érzésem nekem is van elég rég óta, nem tulajdonítottam nekinagy jelentőséget, most viszont ott tartok hogy lassan 3. hónapja nem tudnak kikezelni egy fertőzésből, én most pénteken megyek vissza,hogy mostmár csináljanak egy alapos vizsgálatot, hogy mi a bajom mert már nagyon fáj, és állandóan visszajön a fertőzés, 2,5 hónap alatt negyedjére...
2010. nov. 8. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Jajj ez nem hangzik jól :S Sajna nincs előbb időpont, pedig próbáltam...
2010. nov. 8. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nekem problémám van, mindig maszekba megyek nőgyógyhoz. Szerintem Te is tégy így. Privát, nem kell időpont, csak a rendelési idő, nincs asszisztencia, tehát nyugisan tudsz beszélni. Ja, hogy pénzbe kerül? Igen. De mi a jobb, még egy hétig rettegni, vagy megnyugodni.
2010. nov. 8. 20:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénzem ...kaját is alig tudok venni, 10-én jön meg a fizum :(fősulis vagyok. Igy marad a rettegés.Ciszta ugye szóba sem jöhet?! A szúró érzés miatt kérdezem.
2010. nov. 8. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

*Privát, nem kell időpont

Nálunk privátba is kell időpont, sőt, ott kell még csak igazán!

Kérdező, lehet akár ciszta is, de én inkább köztivérzésre tippelnék, ami arra utal, hogy nem jó a tabi.

De védeni attól még véd. Egyik használati utasítás sem ír olyasmit, hogy ha ilyen meg olyan mellékhatást tapasztal, vigyázzon, mert teherbe esik. Pedig ha ez igaz lenne, fel kellene tüntetniük, hiszem már lassan az is rajta lesz a papíron, hogy ha kettőt tüsszentesz, meghalsz.

2010. nov. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!