Október 6-án jött meg először azóta semmi, ez normális? Többi lent!
Ez teljesen normális.
A szűzhártya nem vérzik 5 napig. Megjött az első, de ez jó idő, mire beáll. Van akinek 2 év múlva lesz csak rendszeres. Legyen nálad mindig betét a táskában, mert valószínű, hogy váratlanul fog megjönni a következő.
Bizony nagy lány lettél. És nyugi semmi vész ha most késik, vagy nem is jön meg pár hónapig. Én 14 voltam amikor először megjött, és egészen 23 éves koromig nem volt napra pontos,(+-5 napokkal volt eltolódva) akkor is csak fogamzásgátlóval állt be.
De tényleg nyugi, és hallgass arra a válaszolóra aki írta, h mindig legyen nálad betét, mert sose lehet tudni.
Szija.
Ugyanígy vagyok ahogy te.Vagyis hasonlóan.Én januárban menstruáltam először akkor utána kimaradt 3 hónap.Utána viszonylag rendesen jött meg és július óta 2 havonta.A legutolsó október 7-én volt azóta semmi.Szerintem normális,hogy ennyire ingadozik még neked,nyugi. :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!