Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véres hüvelyi folyás menzesz...

Véres hüvelyi folyás menzesz előtt egy héttel, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Megelőzöm a tanácsot, szerdán megyek orvoshoz, de addig is, hátha volt valakinek hasonló!

Kedd óta van rózsaszínes folyásom, olyasmi, mint ami a menstruációm előtti napon szokott lenni. Ez eleve már gyanús volt, mert 22-én kellene megjönnie. A derekam fájt előtte 1-2 nappal és gyakran jártam wc-re, azt gondoltam, lehet felfáztam. Szerda délelőtt hirtelen és rövid ideig élénk vörösen véreztem, hívtam is a nőgyógyászom, azt mondta, következő hét szerdán tud fogadni, de ne essek annyira kétségbe, mert egy héttel, ha előbb megjön (soha nem volt ilyen még), az nem annyira nagy dolog.

A hirtelen jött vérzés szerda estére elmúlt, viszont a rózsaszínes folyás megvan, de nem egész nap (legalábbis nem így veszem észre). Fájdalmaim nincsenek, 1-2 alkalommal "szúrt be" jobb oldalra, de ott van egy nagyobb cisztám, amit 3 havonta ellenőriznek, ultrahanggal + C-125 tumormarkerrel. Utóbbi 1-2 értékkel nagyobb csak, a ciszta vérrel teli, azt mondja a dokim, ő nem műtené meg.

Novemberben voltam éves rákszűrésen, negatív volt. 2014-ben diagnosztizáltak PCOS-sel. A fogamzásgátló szedését 3 éve hagytam abba.

Egészen tavalyig tűpontos, kiszámítható, 28 napos menzeszeim voltak, aztán tavaly kitolódott 30 napra. Most a hetekben nagyon sok stressz ért, lehet ettől borultak meg a dolgok? Terhesség sajnos nem lehet, 4 hónapja szakítottunk a barátommal.

Akinek volt hasonló, mit tanácsolna? Érdemes ezen aggódni?

38 éves leszek februárban.

Köszönöm előre is a tanácsokat, válaszokat!

tegnap 20:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!