Állagra és színre változatlan, de mennyiségre jóval bővebb folyás, normális vagy gondot jelent?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete észrevettem, hogy sokkal több a folyásom, muszáj tisztasági betétet használnom, estére az is tele lesz. Tegnap fürdés után tüsszentettem, még nem volt rajtam ruha, és ahogyan tüsszentettem, végigfolyt a combomon egy csomó, mintha víz jönne belőlem. Többször érzem, hogy nagyobb mennyiség kifolyik.
Nincs fájdalmam, se semmilyen tünetem, átlátszó/fehéres, normál állagú, nincs szaga, se semmi.
Mit jelezhet?
Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, de jó lenne tudni, hogy más tapasztalt-e ilyet.
(Ha valaki privátban ír ezzel kapcsolatban, esetleg valakinek ez a beteges fétise, azonnal tiltom, mert nem fogok ehhez asszisztálni.)
jan. 16. 17:41
1/5 anonim válasza:
Lehet teljesen normális is. Lehet csak vmi hormonális dolog hatására átmenetileg ilyen ez nálad. De hétfőn úgyis kiderül, addig ne rágódj rajta és ne használj addig hüvelyi szereket.
2/5 anonim válasza:
Ciklusod hanyadik napján vagy? Nekem ovuláció körül szokott hasonló lenni.
3/5 anonim válasza:
Nekem alapból sok a folyásom , de ha ovulálok dől belőlem! Szerintem ne aggódj emiatt, viszont ártani nem árt ha orvost is megkérdezed!
4/5 A kérdező kommentje:
Fogamzásgatlót szedek, így gyakorlatilag nincs ciklusom. Nem hiszem, hogy a gyógyszer miatt lenne, 3 éve szedem és még semmilyen gondot nem okozott.
jan. 16. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!