Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állagra és színre változatlan,...

Állagra és színre változatlan, de mennyiségre jóval bővebb folyás, normális vagy gondot jelent?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hete észrevettem, hogy sokkal több a folyásom, muszáj tisztasági betétet használnom, estére az is tele lesz. Tegnap fürdés után tüsszentettem, még nem volt rajtam ruha, és ahogyan tüsszentettem, végigfolyt a combomon egy csomó, mintha víz jönne belőlem. Többször érzem, hogy nagyobb mennyiség kifolyik.

Nincs fájdalmam, se semmilyen tünetem, átlátszó/fehéres, normál állagú, nincs szaga, se semmi.

Mit jelezhet?

Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, de jó lenne tudni, hogy más tapasztalt-e ilyet.

(Ha valaki privátban ír ezzel kapcsolatban, esetleg valakinek ez a beteges fétise, azonnal tiltom, mert nem fogok ehhez asszisztálni.)

jan. 16. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet teljesen normális is. Lehet csak vmi hormonális dolog hatására átmenetileg ilyen ez nálad. De hétfőn úgyis kiderül, addig ne rágódj rajta és ne használj addig hüvelyi szereket.
jan. 16. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ciklusod hanyadik napján vagy? Nekem ovuláció körül szokott hasonló lenni.
jan. 16. 18:29
 3/5 anonim válasza:
Nekem alapból sok a folyásom , de ha ovulálok dől belőlem! Szerintem ne aggódj emiatt, viszont ártani nem árt ha orvost is megkérdezed!
jan. 16. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Fogamzásgatlót szedek, így gyakorlatilag nincs ciklusom. Nem hiszem, hogy a gyógyszer miatt lenne, 3 éve szedem és még semmilyen gondot nem okozott.
jan. 16. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ég nem viszket akkor normális
jan. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!