Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi vált be terhesen...

Kinek mi vált be terhesen reggeli rosszullétre?

Figyelt kérdés
Már ott tartok hogy semmi se használ. Ahogy felkelek az ágyból egyből hányok.

#terhesség #reggelirosszullét
ma 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Probald meg, hogy meg felkeles elott gyorsan betolsz egy kis ropit vagy kekszet.

Akkor lehet, hogy azonnal nem fogsz hanyni, csak kesobb 😅

Amugy jeghideg citromos viz, kola, gyomber, jegkocka ragcsalas, hideg levego segithet egy picit.

Terhesvitamint szedsz? Ha azt esetleg napkozben szeded, akkor probald meg este vagy probalj egy masikat. Neha az is okozhat rosszulletet.

Es ha nagyon durva a helyzet, akkor az orvos tud felirni gyogyszert hanyasra.

ma 08:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezeket probáltam már, egy két alkalommal segített de már nem nagyon 😅 Ahogy felébredek elkap a hányinger és ilyen sárgát hányok gondolom savat.

Terhes vitamint nem szedek.

Orvos annyit mondott rosszul létre magne b6ot szedjek azt szedem is.

ma 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vombee nevu gyogyszert szoktak felirni, kerdezz ra. Bar lehet az orvos ugy iteli meg, hogy meg nem kell, mert allitolag fuggoseget okoz es nehez abbahagyni.

En vegul nem szedtem, csak megemlitette, ha annyira rossz lenne a helyzet, felirja, de nem szivesen.

ma 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Fél konyak.
ma 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a gyógyszer (fentebb említett vombee)

9+2nél járok, eddig 3x feküdtem 2 napra kórházba kiszáradás miatt

ma 10:02
 6/6 A kérdező kommentje:
És te egész nap hánytál hogy kórházba kellett feküdjél? Én csak reggelente de van hogy egész nap tart a rosszullét.
ma 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!