Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A kúp miatt fájhat?

A kúp miatt fájhat?

Figyelt kérdés

4 napja használok egy kúpot amit a nőgyógyász írt fel. 3 este semmi probléma nem volt. A 4.ik napon nem sikerült rendesen behelyzeni, szinte semmennyire de már kivenni se tudtam. Azóta fájdogálok odalent. De nem is csúszott be, de meg is fog jönni pár nap múlva, arra gondoltam hogy amiatt nem akart.

Attól, hogy nem mélyen került fel, attól még rendesen felszívódik? Vagy a menstruáció megjövése miatt fáj és nem tudtam rendesen felrakni? De nem érzem magam a legjobban. Mert nagyon nem akart sikerülni felhelyezni.

tegnap 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem ezt a kérdést. A hüvelyedbe bekerült azért, csak mondjuk a méhszájadig nem toltad be rendesen?
ma 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!