Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 9 hónapos terhes szexelhet?

9 hónapos terhes szexelhet?

Figyelt kérdés
Ti csináltátok? Ha igen Milyen érzés? Sokkal érzékenyebben az élmény? Milyen hatással van az aktus ,élénkebb? Kíváncsi vagyok, mert láttam egy terhes nőt és sosem gondoltam még bele... szeretném megtudni milyen.

jan. 13. 04:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Lehet de nem ajanlatos!
jan. 13. 05:01
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Béla ! Irány a suliba
jan. 13. 06:57
 3/11 anonim válasza:
33%

Szerintem meg az a nem normális, hogy láttál egy terhes nőt és azon agyalsz, megdugnád...

Amúgy magánügye, de nem szoktak, kivéve, ha apucika menne megcsalni, ezért szokták szülés után is 1-2 héttel csinálni, ahol nincsen más választás.

jan. 13. 09:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvosilag nincs tiltva akkor lehet.
jan. 13. 09:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi végig csináltuk a szülésig. Sőt volt, hogy már azért is, hogy hátha megindul a szülés.

Ahogy a 4-es írta, hogyha nincs orvosi oka, akkor miért ne?

jan. 13. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs orvosi indok és a hastól megy akkor persze, lehet, csak kicsit ügyeskedni kell a pózokkal.
jan. 13. 11:49
 7/11 A kérdező kommentje:

És.. milyen érzés a nőnek? Mivel érzékenyebb ilyenkor a nő,intenzívebben éli meg?.. Szeretném tudni hogy neki milyen.. Jó érzés, jobb?

2. Menj sudokuzni Jani.

3. kommentelő semmi közöd nincsen a magánéletemhez. A kicsavart uszításod elítélés formájában meg egyenesen undorító. Ha nem tudja értelmezni a kérdést maga hülye, ne kommenteljen.

jan. 14. 00:53
 8/11 A kérdező kommentje:

5. És a nőnek.. milyen érzés?

6. Azért kell ügyeskedni , mert ha nagyon bemegy akkor az fáj neki?

Ohh vagy a hasa miatt? Vagy is-is?

jan. 14. 00:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem indítani kellett a szülést. 40+6 napra szültem természetes úton szerencsére.

Aznap reggel az nst-n azt tanácsolta a szülésznő, hogy bujjak össze a férjemmel. Az segít megindítani a szülést.

Szabadnak szabad mert volna, de nagy hassal mikor alig tudsz mozogni és folyton fáj a hátad nem vagy a legkívánatosabb a párodnak. Az is furcsa tud lenni ha közben rúg a baba. Nagyon kevés kényelmes póz van. Sokaknak striás lessz a hasa azt is idő megszokni mindkét félnek.

Olyan érzés egyébként terhesen is, mondta terhesség nélkül. Jól esik. Viszont a végére mikor már sehogy nem kényelmes létezni érzed szex közben hogy pl fáj a derakad és nem tudod maximálisan élvezni. Pozitívum, hogy nem kell már védekezni.

febr. 5. 00:27
 10/11 A kérdező kommentje:
De jó, köszi hogy leírtad:)
febr. 5. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!