Femibion mellett porcerősítő?
Babaproject előtt állunk, és szeretném kicsit feltölteni a vitamin készletemet.
Viszont van porc/ízületi problémám, erre kúraszerűen szedem a JutaVit Glükozamin Kondroitin Kollagén MSM D+C tablettát reggel és este
Az lenne a kérdésem, hogy ettől függetlenül a Femibiont délben be lehet venni, vagy a kétféle tablettát nem célszerű egyszerre alkalmazni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Alapvetően laikusként nem hiszem, hogy gondot okozna.
Első terhességemnél én A-Z vitamint szedtem és gravidát +folsavat és magne b6-ot a jósló fájások és a keményedések miatt kesőbbiekben.
Egyeztettem az orvosommal. Nem mondta, hogy gond lenne, egyedül a c vitamin bevitelre hívta fel a figyelmem, mert okozhat gondot. Már pontosan nem emlékszem mi volt.
Tanácsként, ha gondolod megfogadod vagy nem :)
Menj el nőgyogyászhoz vagy háziorvoshoz és egyeztess velük ezzel kapcsolatban. Egy labor sem árt megnézni miből van hiányod, hogy konkrétan miből kéne több :)
Minden terhesség más.
De alapvetően így, hogy még terhes sem vagy nem hiszem, hogy okozhatna gondot. Terhességnél már másabb lehet a helyzet, de egyénenként ez is változhat.
Drukkolok, hogy ha bele kezdtek a babaprojectbe hamar összejöjjön és egészségesek legyetek mindanyian :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!