Már 9. napja meg van, ez így normális? Ez a 3. menstruáciom életemben.
A közepe felé elég erős volt, de mosmár szinte alig van, de azért van.
13/L
Az elején nekem is ilyen volt, kb másfél évig tartott. volt olyan is, hogy 11 napig. Egy extrém esetben pedig 21 napig (na ez már nem normális).
Az első 2 évben még sok minden normálisnak számít. 2 év kell, hogy beálljon, de van akinek sosem áll be.
Köszi, akkor megnyugodtam, csak mert olvastam itt még egy kérdést, és ott azt írták a válaszolók, hogy nem normális, meg hogy orvoshoz azonnal!
Első: mert nem szoktunk ilyenekről beszélni, és nem tudo igazán senkivel sem megbeszélni :(
Mindenkinek nagyon köszi.(az utolsó válaszolónak külön köszi, hogy mindent részletesebben megírtál, de a többieknek is köszönöm. :D:D)
Én nem értek egyet azzal, hogy több évig normális, ha 2 hétig tart a menzesz. Ha néha-néha, főleg az elején, mikor megjön, hosszabb, az oké. Neked a 9 nap is normális, főleg ha már csak maszatol.
De ha sokszor tart a menzesz 9-10 napig, akkor igenis meg kell nézetni dokival. Neki kell eldönteni, hogy normális-e. Ha nem talál semmit, tekinthető normálisnak. De látatlanban senki nem mondhatja, hogy xy-nak normális, akkor neked is az. Lehet betegség jele is. Ráadásul a gyakran 2 hétig tartó vérzés vérszegénységet is okozhat.
Ezeket nem azért írom, hogy megijesszelek, csupán szeretném, ha nem dőlnél be az előttem szólóknak.
Röviden: nem kell aggódnod, de ha rendszeresen 9-10 napig fog tartani, akkor igenis beszélned kell anyukáddal erről.
Köszi ezt a választ is. :)
Ma már nincs semmi, szóval teljesen megnyugodtam, de ha a többi is lyen hosszú lesz, tényleg beszélek anyukámmal, muszály lesz.
Nagyon köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!