Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg a menstruác...

Miért nem jött meg a menstruációm?

Figyelt kérdés

A menstruációm soha nem volt rendes. Úgy értve hogy 26-tól 31 napig változott mindig. 1x volt olyan hogy 32 napra lettem beteg..

Ma már a 31.-ik napja és sehol semmi...mostmar kicsit kezdtem aggódni hogy mi lehet a baj. Terhes nem lehetek. Mindig védekezünk és időben ki is veszi... Szóval én ezt kizarnam... Írt volt fel a doki vitamint az epémre.. Nem tudom hogy az esetleg megzavarhatta e?! Munkába járok és félek hogy egyszercsak elont a vér... 27/L

tegnap 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Simán lehet, hogy az epédre írt gyógyszer görcsoldó és a menstruációs görcsöket is oldja. Ilyenkor be lehet tenni egy betétet, hogy elkerüld a balesetet.
tegnap 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Megszakítás nem védekezés.
tegnap 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk és úgy megszakítással
tegnap 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem értelek... menj el hormonális kivizsgálásra, ha nem időben jön meg. Ennyi!

Amúgy ezt az elönt a vért se értem, hát tegyél be betétet, ha tudod, hogy lassan megjön!

tegnap 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Huhh. Először is a menstruáció nem betegség. Pont akkor vagy beteg ha nem menstruálsz.

Másrészt ha a cikkusaid hossza az esetek többségében 26-31 nap között mozog akkor az egy beton biztos rendszeres ciklus. Nem is értem érte miért azt írod hogy nem rendes. Hát mi lehetne ennél még rendesebb?

Ha a leghosszabb ciklusod általában 31 napos akkor bizony belefér hogy egyszer-egyszer 32 vagy ne adj isten 36 napos ciklusld is lehet. Ez szintén normális.

Max akkor kezdj el orvost keresni ha már 3 hónapja nem menstruálsz. Előtte tök felesleges.

Ha védekeztek gumival akkor semmi értelme megszakítani az aktust. Ne szivasd szegény pasit. Szexeljetek rendesen. A gumi bőven elegendő. Jól használva nem leszel terhes mellette. És az egyébként sem olyan egyszerű. Ha minden klappol egy párral és épp ovuláció idején vannak együtt akkor is max 20-25% esélyük van a terhességre.

A korodhoz képest úgy érzem van némi sötétség a témát illetően. Kérlek olvasgass a teherbe esésről és a védekezésről hogy legyen fogalmad a dolgokról.

28N

ma 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Te nem unod még a terhes lehetek-e kérdéseidet?

Tudjuk, hogy a pasid óvszerrel sem mehet el benned, és rettegsz a teherbe eséstől, mert minden hónapban megszórod a kategóriát. Menj már el pszichiáterhez, mert ez nem normális. :(

ma 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!