Miért nem jött meg a menstruációm?
A menstruációm soha nem volt rendes. Úgy értve hogy 26-tól 31 napig változott mindig. 1x volt olyan hogy 32 napra lettem beteg..
Ma már a 31.-ik napja és sehol semmi...mostmar kicsit kezdtem aggódni hogy mi lehet a baj. Terhes nem lehetek. Mindig védekezünk és időben ki is veszi... Szóval én ezt kizarnam... Írt volt fel a doki vitamint az epémre.. Nem tudom hogy az esetleg megzavarhatta e?! Munkába járok és félek hogy egyszercsak elont a vér... 27/L
Nem értelek... menj el hormonális kivizsgálásra, ha nem időben jön meg. Ennyi!
Amúgy ezt az elönt a vért se értem, hát tegyél be betétet, ha tudod, hogy lassan megjön!
Huhh. Először is a menstruáció nem betegség. Pont akkor vagy beteg ha nem menstruálsz.
Másrészt ha a cikkusaid hossza az esetek többségében 26-31 nap között mozog akkor az egy beton biztos rendszeres ciklus. Nem is értem érte miért azt írod hogy nem rendes. Hát mi lehetne ennél még rendesebb?
Ha a leghosszabb ciklusod általában 31 napos akkor bizony belefér hogy egyszer-egyszer 32 vagy ne adj isten 36 napos ciklusld is lehet. Ez szintén normális.
Max akkor kezdj el orvost keresni ha már 3 hónapja nem menstruálsz. Előtte tök felesleges.
Ha védekeztek gumival akkor semmi értelme megszakítani az aktust. Ne szivasd szegény pasit. Szexeljetek rendesen. A gumi bőven elegendő. Jól használva nem leszel terhes mellette. És az egyébként sem olyan egyszerű. Ha minden klappol egy párral és épp ovuláció idején vannak együtt akkor is max 20-25% esélyük van a terhességre.
A korodhoz képest úgy érzem van némi sötétség a témát illetően. Kérlek olvasgass a teherbe esésről és a védekezésről hogy legyen fogalmad a dolgokról.
28N
Te nem unod még a terhes lehetek-e kérdéseidet?
Tudjuk, hogy a pasid óvszerrel sem mehet el benned, és rettegsz a teherbe eséstől, mert minden hónapban megszórod a kategóriát. Menj már el pszichiáterhez, mert ez nem normális. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!