Normális az ilyen hosszú menstruáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőm (17 éves) ma 14. napja menstruál. Ez mennyire normális, kell aggódni vagy ilyesmi? Mennyire befolyásolhatja az, hogy most kezdett el szedni fogamzásgátló tablettát (ezt a 3 hetes cumót)? Esetleg az, hogy kb. 1 hét után már nem foglalkoztunk vele és úgy is szexeltünk? Soha semmi probléma nem volt eddig a menstruációjával, be volt állva rendesen és a hossza is normális volt.2010. nov. 7. 14:34
1/6 anonim válasza:
HA a gyógyszer uj és eddig még nem szedte az okoszhatott menstruációs zavarokat.Egyik ismerösömnek is kb egy honapig össze vissza megvolt és elment kért másik gyógyszert.A fogamzásgátlónak kb.2 hét az az idő amire teljesen biztoságos,feltéve ha eddig nem szedett tablettát.
2/6 anonim válasza:
Mikor én elkezdtem szedni, nekem 15 napig volt gem, de olyat is hallottam, hogy volt olyan akinek majd 20 napig volt meg. (igaz csak épp egy kicsi)
Nem kell nagyon aggódni. Majdhogynem normális. Két-három havi adag után szinte percre pontosan beáll.
3/6 A kérdező kommentje:
A mennyisége az tényleg kicsi. Nyáron is szedett tablettát, de kb. 2 hónapra abbahagyta, és most kezdte újra.
2010. nov. 7. 15:16
4/6 anonim válasza:
A tablettát ha lehet ne úgy szedje hogy most épp szedi holnap meg már nem,lehet az is belezavarat h nyáron szedte most meg megint elkezdte,el kell döntenie hogy akarja e szedni vagy sem és még ha épp nincs aktuális barát is akkor sem kell feltétlenül abbahagyni max ha hosszabb távon nincs.
Mivan ha valaki folyton összejön ezel azzal egy egy hónapra pár hónap kihagyás után,akkor egyszer szedi egyszer nem?!Azért ez komolyabb dolog annál hogy össze vissza szedje(nem csak rá értem)ez nem egy vitamin.
5/6 anonim válasza:
Ha ugyanezt a tablettát szedte már előtte is és akkor nem volt a tablettátol baja,akkor nem tudom mi lehet.Figyeljétek és ha nem múlik menjen el dokihoz.
6/6 anonim válasza:
El kell menni orvoshoz még akkor is, ha a vérzés mennyisége nem nagy. Semmi sem normális ami eltér a 28 napos ciklustól. Lehet h egy ciszta pukkant ki és az okozza a vérzést, és kb még millio dolog lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!