Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fel fázásnál normális a...

Fel fázásnál normális a puffadt has nőgyógyásznál jártam aki azt mondta fel vagyok fázva de visszont látott valamit a méhemben de nem tudta meg mondani mi az esetleg tapasztalat vagy vélemény?

Figyelt kérdés
jan. 3. 19:40
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
100%
Mit irtak a papirra?
jan. 3. 19:50
 2/37 A kérdező kommentje:
Kontroll vizsgálatra jelenjek meg azt irták rá semmi mást
jan. 3. 21:08
 3/37 anonim válasza:
Elso vagyok. Lehetett serules a mehfalon, lehetett nagyon korai terhesseg, igazabol eleg sok minden. Az en dokim mindig rairja ha lat valamit ott, endometrium vastagsagot, sargatestet, tuszoket stb. Fura, hogy neked nem irt semmit.
jan. 4. 21:05
 4/37 A kérdező kommentje:
Furcsáltam hogy nem írt rá semmit de remélem minden rendben lesz velem kicsit aggódom nagyon szeretnénk már babát a párommal 3 éve próbálkozunk :)
jan. 5. 14:58
 5/37 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ez a látott valamit a méhedben, ez kutya vacsorája. Valamit azért kell leírni, vagy mikor menj vissza, vagy kell-e kontroll, mi legyen a következő lépés, stb. Elképzelhető az, hogy nem volt tele a hólyag és amiatt nem látta mi lehet ott vagy hólyaggyulladás van és az elfedi ultrahangon és nem megítélhető a pontos elváltozás, de akkor is kell valamit írni.
jan. 7. 06:18
 6/37 anonim ***** válasza:
Másold be ide, ami a papíron van. Ha terhesség vagy más dolog felmerül azt azért csak le szokták írni.
jan. 7. 12:19
 7/37 anonim ***** válasza:
Mikor jött meg az utolsó mensid? Mikor voltál orvosnál, és mikor kell újra menned?
jan. 7. 18:52
 8/37 A kérdező kommentje:
Január 19 -én kell vissza mennem a papíromban pedig az áll hogy hólyag gyulladásom van
jan. 7. 19:08
 9/37 A kérdező kommentje:
jan. 7. 19:09
 10/37 A kérdező kommentje:
Ezt a tesztet nemrég végeztem el
jan. 7. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!