MI A BAJ? 22 éves lány vagyok s nem tudok sehogy sem orgazmust kicsikarni a testemből. Próbáltam már minden t a csiklómmal, .
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 12:04
11/14 anonim válasza:
Azért ébredsz arra, mert napközben nem megy és a tested érzi a hiányt. Szerintem zárd magadra az ajtót, nyugodj meg és ne törekedj rá görcsösen, mert akkor ugysem fog menni. Ha egyedül nem megy, akkor mással is görcsölnél. Relaxálj, jógázz előtte, vagy csinálj olyat, ami megnyugtat:D
Sok sikert:D:D
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. nov. 15. 16:22
13/14 anonim válasza:
Nem vagyok már fiatal, de be kell valjam talán ha egyszer sikerült magamnak...akkor is ugy,h. 2 hónapig nem volt pasim.De a párommal az esetek 98%-ban van!!Talán jobb is ha magadnak nem tudod, csak megszoknád, és a végén még az lenne belőle,h. csak neked megy és a pasi nem tud neked örömet okozni!
14/14 anonim válasza:
Csak erdeklodok! Sikerult??? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!