Mitől lehet narancssárga zsíros (foltokban) "folyás" a végbélből?
Figyelt kérdés
3 napja múlt el a menstruációm és azóta narancssárgás zsíros pöttyös(mint a leves teteje, de csak kevés)"folyást" tapasztalok a végbelem felől. Mitől lehet ez? Nagyon muszáj vele orvoshoz menni?jan. 1. 19:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem ártana, legalábbis a háziorvosnak elmesélni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem sem ártana ha az orvos látná.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az a helyzet, hogy egy rossz "élmény" miatt félek az orvosoktol, és ettől a dologtól is nagyon megijedtem.
tegnapelőtt 12:48
4/6 anonim válasza:
Az ilyesminek elég komoly, kezelhető okai is lehetnek, persze egészen banális oka is lehet. Esetleg a protexin orvos válaszol rovatban is rákérdezhetsz, ha késő este írsz oda, akkor normálisabb választ kapsz szerintem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
tegnapelőtt 18:23
6/6 A kérdező kommentje:
Viszont ma reggel nem volt semmi, szóval nem értem. Remélem elmúlik
tegnapelőtt 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!