Ma vettem észre, hogy a bal mellemből sötét színű folyadék jön nyomásra. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Nem érzem hogy fájna, nem érzek csomót, nyomásra kissé érzékenyebb mint a jobb mellem.
Megnyomtam a jobbot is, de abból fehér (mint az anyatej) jön. A bal kicsit aggasztó, először szürkének láttam, zsepivel megtörölve sötét zöld. H*lyének néztek lehet de megnyaltam az íze miatt semmi íze nincs.
37/N
Közel 7 éve szültem, ez már nem anyatej lesz hanem valami más. Együttlét után vettem észre.
Olvastam utána jó indulatú daganat szerűt ír, de nem tudom ez mennyire lehet valós.
dec. 30. 04:21
1/1 anonim válasza:
Hormonális probléma is okozhat anyatej-termelődést - prolaktin túltermelődés esetén.
Kérj időpontot az endokrinológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!