Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlen menstruacios...

Elviselhetetlen menstruacios fajdalom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg nem tudok aludni mert 3 algopirin sem segitett a menstruacios fajdalmamon. Erdekelne hogy meddig normalis a menstruacios fajdalom? Minden 1.-2. Napom ilyen. Nem tudok felkelni az agybol ver a viz, szedulok folyamatosan es van amikor meg a fajdalomcsillapitot is kihanyom (pl ma) annyira eros hogy alvasbol is felebreszt es egyaltalan nem tudok aludni emiatt, semmi nem segit.nagyon nem kellemes mert abszolut nem vagyok kepes semmire se, szinte kettot latok a fajdalomtol. A menstruaciom ilyen 32,33,35 akar 40 napra jon me mindig maskor. Nemtudom hogy ez rendszeresnek szamit.illetve ovulaciokor is mindig faj az adott oldalam es szur. Tudom nem vagytok orvosok, csak erdekelne hogy meddig oke ez es mikor erdemes orvoshoz fordulni.

dec. 30. 02:01
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Az nem is fog segíteni.

Meristin

[link]

dec. 30. 02:03
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
dec. 30. 02:05
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Az elsődleges dismenorrhea mellett a másodlagos jelenség olyan betegségek következménye lehet, mint az endometriózis, a méhmióma vagy a kismedencei gyulladásos betegség.
dec. 30. 02:06
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Holnap hívd az orvosodat!
dec. 30. 02:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, megprobalom majd. Valoszinuleg az este nem fogok aludni
dec. 30. 02:36
 6/10 anonim ***** válasza:
20%

Nospát is vegyél be az Algopyrin mellé, mert az oldja a görcsöt, az Algopyrin csak a fájdalmat csökkenti (ha tudja, mert úgy nem túl hatásos, ha a görcs fennáll továbbra is).

És szerintem mindenképp menj el nőgyógyászhoz kivizsgálásra. Nem biztos, hogy anatómiai probléma vagy betegség, lehet pl hormonális oka is (de akkor továbbküld a megfelelő szakemberhez). De ilyen szintű fájdalom semmiképp sem normális. Iskolába, munkába tudsz menni ilyenkor?

dec. 30. 03:21
 7/10 anonim válasza:
10%

Szia

Apranax 550-es nekem bevált. Amúgy brutál fájdalom sokszor nekem is. Kb olyan érzés sokszor mint mikor szülési fájásaim voltak. Kitartást neked.

dec. 30. 04:03
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
A kifejezett menstruációs fájdalmat dysmenorrhoeának hívják és nőgyógyászati kivizsgálást igényel. Nem azonnal, akutan, hanem egy előjegyzett időpontban.
dec. 30. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Fogamzásgátló
dec. 30. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Ez biztos nem normális, hogy ilyen fájdalmaid vannak, mindenképpen kell egy alapos kivizsgálás - én endometriozisra tippelnék.
dec. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!