Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogy ne legyen...

Mit csináljak hogy ne legyen szaga a nunimnak?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesít és hiába fürdök le meg tisztálkodom rendszeresen de akkor is olyan van erre valami megoldás?
2009. jan. 8. 19:07
 1/7 anonim válasza:
60%
A pasik arra a pikáns illatra buknak:) Minden "nuninak" van egy alapvető szaga.. Te csak ezen ne stresszelj.. Sok szerencsét!
2009. jan. 8. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ezt imádják a pasik! Ahogyan mi csajok, a pasik illatát! Ezen ne problémázz.
2009. jan. 8. 19:09
 3/7 anonim válasza:
60%

Én azt nem szretme, ha egy csajnak nincs semmilyen illata.

Hidd el jó az :)

2009. jan. 8. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha zavar használj intim mosakodógélt, vagy ha nagyon erős és folyásod is van, menj el dokihoz, mert lehet van egy kis gyulladásod, és az okozza a szagot.
2009. jan. 8. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nefürgyéé le! :-)

Szóval: szerintem ha minden nap fürdesz és egészséges vagy, a meglévő szag normális, nem tudsz ellene mit tenni és nem is kell.

2009. jan. 8. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg menjel el dokihoz, hogy megnezzen minden rendben van e. Ha igen, akkor mosakodj meg annyiszor, ahanyszor tudsz napkozben is. Hasznalj illatos napi betetet, annyira jo az illatuk!
2009. jan. 8. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Én is ,,küzdök"ilyen problémával,nekem a oisi érződik,pedig rendesen megtörlöm magam,de az ill.betét ötlet tettszik,viszont még ajánlanám a deostiftet,de nem a golyósat,hanem azt a fehér ,krémpudereset,.ott húzd el ahol a gond van.fürdés után,de máshova nehasználd.
2009. jan. 9. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!