Mit csináljak hogy ne legyen szaga a nunimnak?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít és hiába fürdök le meg tisztálkodom rendszeresen de akkor is olyan van erre valami megoldás?2009. jan. 8. 19:07
1/7 anonim válasza:
A pasik arra a pikáns illatra buknak:) Minden "nuninak" van egy alapvető szaga.. Te csak ezen ne stresszelj.. Sok szerencsét!
2/7 anonim válasza:
Ezt imádják a pasik! Ahogyan mi csajok, a pasik illatát! Ezen ne problémázz.
3/7 anonim válasza:
Én azt nem szretme, ha egy csajnak nincs semmilyen illata.
Hidd el jó az :)
4/7 anonim válasza:
Ha zavar használj intim mosakodógélt, vagy ha nagyon erős és folyásod is van, menj el dokihoz, mert lehet van egy kis gyulladásod, és az okozza a szagot.
5/7 anonim válasza:
nefürgyéé le! :-)
Szóval: szerintem ha minden nap fürdesz és egészséges vagy, a meglévő szag normális, nem tudsz ellene mit tenni és nem is kell.
6/7 anonim válasza:
Esetleg menjel el dokihoz, hogy megnezzen minden rendben van e. Ha igen, akkor mosakodj meg annyiszor, ahanyszor tudsz napkozben is. Hasznalj illatos napi betetet, annyira jo az illatuk!
7/7 anonim válasza:
Én is ,,küzdök"ilyen problémával,nekem a oisi érződik,pedig rendesen megtörlöm magam,de az ill.betét ötlet tettszik,viszont még ajánlanám a deostiftet,de nem a golyósat,hanem azt a fehér ,krémpudereset,.ott húzd el ahol a gond van.fürdés után,de máshova nehasználd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!