Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki milyen tampont használ...

Ki milyen tampont használ éjszakára?

Figyelt kérdés

A kérdés kategória biztosan rossz, de ne is ez legyen a lényeg. 😅

Szóval, esténként mindig betétet használok, de most úgy jön ki a lépés, hogy esélyes hogy pont akkor jön meg, amikor a barátom végre sok idő után fent alszik nálam és nem szeretnék csörögni-zörögni mellette.

Köszi ha segítesz. :)

ma 02:57
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ, mennyire szoktál vérezni.

Alapvetően éjjelre nagyobb tampont rak be az ember, mert nem jó sokszor felkelegetni cserélni, de biztonsági betét nélkül én nem merek csak tamponnal aludni, mert nem biztos, hogy felkelek rá, ha megtelik. Minimum egy kis betét javasolt és sok alvás utáni cserekor függőleges helyzetbe kerülés után menj gyorsan vécére. :D

ma 05:07
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
szerintem maradj a betétnél. az hogy csörög zörög az egy tök természetes dolog hisz menstruálunk. nem kell emiatt kellemetlenül érezni magad. én mindig betétezek és a barátomat egyáltalán nem érdekli hogy zörög.
ma 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a normál tampon max az első éjszakára kell. A többi éjszakára elég a mini is.
ma 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Első három éjszaka normál, utána már a mini is elég.
ma 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!