Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez, és mit lehet...

Mi lehet ez, és mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

A hüvelyem bejáratánál mára lett két kör alakú fehér "képlet" piros udvarral. Pont úgy néznek ki mint két afta. Baromira csíp meg viszket.

Nem voltam mostanában senkivel így nemi betegség nem lehet. Pár napja nyilvános wct sem használtam. De a munkahelyemen is zsepit használok nem a kitett wc papírt.

Nagyon sokat voltam mosdóban az elmúlt 2 napban mert covidos vagy influenzás vagyok és a sok teától meg láztól mennem kellett. Arra gondolok, hogy kidörzsölhette a wc papír. Már tegnap is érzetem, hogy valami gond van de akkor még csak piros volt nagyon. Most már csak ott piros ahol az "afta" van. Akinek volt már hasonló mitől múlt el? Egyelőre ecseteltem betadineval és tetrán kenőcsöt kentem rá. Kicsit jobb érzésre csak elkerülhetetlen a surlódás ha pisilnem kell majd.

dec. 27. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
dec. 27. 15:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezt nem találtam volna meg. Remélem nem lesz rosszabb és a kórházas történetig nem jutok el. :/
dec. 27. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ez van, csak a leírásod alapján ennek tűnt. Ennél úgy szokott elhelyezkedni a két fekély, hogy egymással "szemben", az összefekvő területeken. Mint itt: [link]

De ha több van, akkor lehet herpesz is akár.

dec. 27. 16:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Kettő van de nem kétoldalt hanem középen egymás mellett kb. De nem ilyen rondák. Nincs bemélyedés és nem nagyok. A plakk az van rajtuk. Pont úhy néznek ki mint a szájban két kisebb afta.

Feltételezésem szerint azért a bejáratnál alakult ki mert ott sérült meg a hám.

Kicsi hámsérülésem volt már régebben 1-2 alkalommal de az nem fertőződött így el. Max picit csipett 1-2 napig aztán elmúlt. Ilyenem még nem volt.

dec. 27. 16:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Herepeszem még sosem volt. A számon sem. Pedig elmúltam 40 és ittam herpeszes után és úgy sem kaptam el.
dec. 27. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért értékelném ha a perverz állatok befejnék az írkálást! Nem fogok senkinek képet küldeni. Nem vagytok normálisak!!!
dec. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!