Rocko9 kérdése:
Mi lehet ez a mell fájdalom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon feszült vagyok. Novemberben nem jött meg a menstruációm, tesztek negatívak voltak, orvosi vizsgálat során is megállapították, hogy terhesség nincs. December 9.-én megjött a menstruációm, és az nap elkezdett fájni a mellem. Számomra már ez is furcsa volt, mert nekem mindig a menzesz előtt kezdett fájni , nem akkor amikor megjön. De nem törődtem vele, viszont az 5.nap amikor véget ért a menzeszem elmentem a nőgyógyászhoz elmondtam neki, hogy még mindig nagyon fájnak a melleim, de nem vizsgálta meg, azt mondta felborulhatott a hormonháztartásom esetleg stressz miatt , de hamarosan elfog múlni a mellfajdalom. Viszont még azóta se múlt el a fájdalom. Mindkét mellemben fájdalmat érzek, feszül, és mintha égne a mellbimbom, zavar ha hozzá ér a póló. Most már ez a 18.napja, hogy fájnak és érzékenyek a melleim. Sajnos orvoshoz most nem tudok menni az ünnepek miatt, majd csak januárban.dec. 26. 20:28
1/1 anonim válasza:
Kérdező, végül elmentel orvoshoz kiderult, hogy mi volt a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!