Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet nagyon korai vetélés?

Ez lehet nagyon korai vetélés?

Figyelt kérdés

Párommal csak előváladék volt, de annak is megvan az esélye.

Az ehavi menstruációm korábban is jött egy héttel, sokkal erősebb is a vérzésem, szinte dől belőlem, és ilyen görcseim utoljára lánykoromban voltak, akkor is csak egyszer-kétszer.

Volt egy pont, amikor azt hittem, hogy el fogok ájulni. Hányok-f@sok egész nap, már második napja. Még mindig dől a vér. Nagyon gyanús ez nekem.

dec. 26. 20:13
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mikori lehet a terhesség?
dec. 26. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:
1 hónapon belüli
dec. 26. 22:31
 3/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem tudom, akármi lehet, de én elmennék orvoshoz. Nálunk most ilyen helyzet van, azaz a vetélés akármikor beindulhat, bár nálunk megállapított terhesség van, és azt mondta a doki, hogy ha vetélés van, akkor nagy vérzés és azonnali kórház. Tesztet amúgy csináltál?
dec. 26. 23:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert álmomban se fordult volna meg a fejemben, hogy előváladékból így járhatok (bár tudtam, de még sose történt ilyen)
dec. 26. 23:30
 5/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jó, csak mivel nincs nálad megállapítva sem terhesség, sem pozitív teszt nem volt, így nem lehet egyelőre megállapítani melyik lehetséges, főleg hogy menzesz-szerű vérzés is valószínű. Történelemben már sokaknál előfordult, hogy előváladéktól lett terhes egy nő, szóval kizárni nem lehet.
dec. 26. 23:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, értem. Világos.

Késő lenne már most egy teszthez szerinted?

dec. 27. 00:01
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Miért lenne késő? Csak vigyázni kell, vér ne kerüljön a vizeletbe. De azért ha még el is múlik a vérzés, én elmennék orvoshoz.
dec. 27. 09:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam tesztet, méghozzá egy extra érzékennyel. Tiszta negatív, egyértelműen, még száradási csík sincs.
dec. 27. 13:48
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor nem vagy terhes.
dec. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!