Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A kórházban nem vizsgáltak...

A kórházban nem vizsgáltak meg és úgy írtak elő műtétre!Járt már más is így?

Figyelt kérdés

Elmentem magánnőgyógyászhoz ahol egy rákszűrést és uh-t szerettem volna.

Előzményként elmondtam hogy kóros citóm volt fél éve és hpv-van.A doktor,nem vette le a citót, átirányított a kórházba konizációra!

Ott egyből ki is írták a műtétem időpontját,vizsgálatok nélkük!Járt más is így?

ma 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
És volt UH? Lehet már azon látott valamit, a citó már felesleges lett volna. Főleg, ha fél éve volt kóros. Mi volt fél éve az eredmény???? Alighanem már azon se volt minden rendben, ami magától nem fog megjavulni, ha rákos sejtek vannak benned.
ma 14:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Az uh-n minden rendben,nincs kóros elváltozás!Méhszájsebet látott állítólag azért nem vette le a citót ill.hogy előzményként ahogy fentebb már írtam is tájékoztattam a régebbi citó és hpv eredményeimről!

A lényeg,nem értettem hogy a kórház saját vizsgálatot nem végzett és így is kiírtak műtétre!

ma 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj el másodkonzultációra egy másik dokihoz, vagy meg is kérdezheted a dokit, hogy mi oka kiírni.
ma 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Mert ezzel már féléve vissza kellett volna menned, hogy kezelhessék. Ami féléve még sejtszinten volt probléma, az most szabad szemre látszik!

Ezt kell vele csinálni, senki se fog a bíróságra járni, hogy egy potenciális daganatot pálcikával piszkál, ahelyett, hogy kivetetné.

Törődj már magaddal légy szíves, amíg nem lesz későn.

ma 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Mikorra vagy kiírva műtétre?

Ha van még időd előtte elmehetsz egy másik dokihoz megnézetni, de én is azt gondolom, hogy romlott annyit az elmúlt fél évben a dolog, hogy szabad szemmel is látszott a vizsgálaton, hogy műteni kell.

ma 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz lett a szövettani eredményem meg a covid időszakban. Engem is küldtek konizációra, megkaptam a vizsgálatkérőket és 3 hónap múlva műtöttek is.
ma 14:44
 7/10 A kérdező kommentje:

14:28

Daganatról szó sincs hiszen ahhoz tényleg a szövettan kell!

Méhszájseb nem egyenlő a daganattal!

Természetessen elmegyek a műtétre csak azt furcsáltam hogy az ottani orvos nem vizsgált meg!

Fél évvel ezelőtt volt egy krónikus osteomelitis gyulladádom,azt kellett megműttetnem hogy gyulladásmentes állapotban tudjam tovább folytatni a nőgyógyászati problémámat!

ma 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Szakmai válaszom: Ha voltál dokinál, és látható a seb, akkor minek vizsgálnának? Citológia utána is lehet, amikor már megműtött. De ha ennyire nem bízol a dokiban, minek mész oda, majd itt, a Gyakorin megtávgyógyítanak. Ott az ezotéria rovat, ott keress valami idiótát..., izé... gyógyítást!
ma 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:

14:58

Köszönöm a kedves szavakat!

Ahogy írtam is,természetessen megyek a műtétre hiszen az én érdekem a tünetmentesség!

Csak furcsáltam a dolgot,ennyi!

ma 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Ok nélkül senkit sem műtenek.A műtétek nagyon drágák.
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!