Mitől lehet fehéres édeskés szagú hüvelyváladék?
Nem jött meg egyelőre a menstruációm,de édes szagú hüvelyvàladékom van,az utóbbi 2hónapban tapasztaltam,mitől lehet?
Terhességi tesztem negatív
A fehéres, édeskés szagú hüvelyváladék oka lehet gombás fertőzés (candidiasis) vagy normális hormonális változás. Ha a tünetek fennállnak, érdemes orvoshoz fordulni a pontos diagnózis érdekében.
Tapasztal viszketést vagy égő érzést a hüvely környékén?
Volt bármilyen változás az étrendjében vagy életmódjában?
Szokott rendszeresen antibiotikumot szedni?
Van bármilyen más tünete, például fájdalom vagy kellemetlen érzés?
Használ új tisztálkodási szereket vagy illatosított termékeket?
A gombás fertőzés kizárva,a héten kaptam meg a HVT eredményeket,viszont ezt írták:
Gyér lactobacillus flóra mellett gyér vegyes baktériumflóra látható
Ez mit jelenthet?
Nincs viszketés,égő érzés,viszont az alhasam puffadt,fáj, menstruàcióm gyengébb volt az utóbbi 2hónapban,gyakori vizelés is volt
Elég sok antibiotikumot szedtem az utóbbi időben,de szedtem mellette probiotikumot is
Nőgyógyàsz szervi elváltozást nem látott,de ez az alhasi nyomó,tompa fájdalom,puffadás szörnyen megnehezíti a mindennapokat
Köszönöm szépen a választ!
Lactinellet használtam a hónapban,elvileg havi egyet jó elhasználni
Köszönöm a gyors választ!
Még egy utolsó kérdés-ha béta hcg vérvétel eredménye <2,ott 100%-ban kizárható a terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!