Hol lehet a hiba? Fogamzásgátlót szedek 1 éve. Mindig ugyan abban az időben veszem be, annyi változott az előző hónapokhoz képest, hogy ennek a levélnek az elejétől 1 órával hamarabb veszem be.
Figyelt kérdés
Nem hagytam ki egy szemet sem, az első szemeknél vettem be egymást követő két este daedalont hányinger miatt. Csináltam lh tesztet mert tökéletesen peteérés tüneteim voltak, (puffadás, hasszurkálás) és full pozitív lett, tehát teszt szerint peteérésem volt. Természetesen megijedtem, esetleg nem hat a gyógyszer? Előtte pár nappal voltunk együtt a férjemmel, nőgyógyászhoz csak januárba tudok menni.dec. 17. 19:40
1/1 anonim válasza:
Kimásoltam:
Az LH teszt pozitív eredménye több dolgot is jelenthet:
Tabletta kihagyása: Ha egy vagy több tablettát kihagytál, az befolyásolhatja a hormonális egyensúlyt, és az LH szintje megemelkedhet.
Gyógyszer kölcsönhatás: Bizonyos gyógyszerek vagy egészségügyi állapotok befolyásolhatják a fogamzásgátló tabletták hatékonyságát és az LH szintjét.
Hormonális változások: A szervezet hormonális egyensúlya időnként változhat, ami befolyásolhatja az LH szintjét.
Ha pozitív LH tesztet kaptál fogamzásgátló szedése mellett, érdemes konzultálnod az orvosoddal, hogy pontosan megállapítsák az okot és szükség esetén módosítsák a kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!