Candidára nektek mit írt fel a nőgyógyász?
Sziasztok!
Úgy közel 3 hónappal ezelőtt jártam nőgyógyásznál zöld folyás végett. Ő csak meg vizsgált és fel írta nekem a Klion kúpot. (Kenetet nem vett)
Sajnos hiába használtam el az összes kúpot, ugyanúgy jött belőlem utána az a zöld folyás, ezáltal fel kerestem egy másik nőgyógyászt aki meg vizsgált, fel írt nekem egy teljesen másik tablettát és kenetet is vett, aminek az eredményében kimutatható volt a Candida.
Szintén elhasználtam ezután is a felírt készítményt, amiután szintén jött belőlem ez a dolog. 1 hónap után kellett vissza menjek, mivel vissza hívtak újabb kenetvételre (kóros hámelváltozás illetve HPV gyanú végett, aminek az eredménye januárban lesz meg).
Én mondtam az orvosnak hogy még mindig jön ez a dolog belőlem, ő erre csak annyit mondott hogy nem kell vele foglalkozni mert ő már szebbnek látja…
Engem azért ez eléggé aggaszt hogy nincs rendesen kezelve és több mint 3 hónapja tart.
Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm, ennek utána nézek.
Nincsen párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!