Érdemes lenne halasztani a hiszteroszkópiás miómaműtétet?
Júniusban adenomiózisgyanúval diagnosztizáltak, írtak fel Slindát. Júliusban kezdtem szedni és a menstruáció után másfél héttel elkezdtem vérezni, akkor még nem tudtam, hogy hónapokig ez lesz... Nem pecsételő, nem enyhe, folyt a vérem, néha ömlött, hatalmas alvadékokkal. A nőgyógyász írt fel vérzéscsillapítót, másik fogamzásgátlót, aztán arra jutott, hogy a kis másfél centis méhen belüli miómám miatt van az egész, ki kéne venni.
Júliustól összesen 14 nap volt, hogy nem véreztem... Szombaton kezdtem Hölgyi teát inni, és kedden elmúlt a vérzés! Mondjuk 2 hasonló alkalom volt már a gyógyszerektől is, és csak rövid ideig maradt abba a vérzés, viszont most nagyon reménykedem, hogy a tea csodaszer😀
Olvastam több pozitív tapasztalatot is a teáról, meg hogy elmulasztott miómákat - szerintetek kísérletezzek vele hosszabban, hátha nem kell műtét? Január 22-ére vagyok előjegyezve, esetleg előtte ránéznek, megvan-e még a mióma? Nem szeretném, ha fölöslegesen avatkoznának be...
Köszi előre is a tapasztalatokat, tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!