Mi lehet ez? Normális?
17 éves lány vagyok. Édesanyám meghalt, csak apukám maradt. Van barátom és most szeretnénk meglépni majd azt a bizonyos nagy mérföldkövet. Én meg szűz vagyok, de nem akartam teljesen felkészületlen lenni, így megérintettem magam hogy tudjam milyen érzés is lesz, viszont megéreztem valamit. A nagyajak alatt feljebb van valami golyó. Mozgatható, nem fáj, nem érzékeny viszont nagyon fura. Nagyjából akkora mint az ujjbegyem. Az egyik oldalon érzem csak, a másikon nem. Most eléggé bepánikoltam és nincs akivel megbeszélhetném. Tudna valaki segíteni hogy mi ez mert én már mindent összekombináltam. A cisztan át, a daganaton keresztül meg a kétneműségig mindent és kezdem egyre jobban megijeszteni magam.
A válaszokat előre is hálásan köszönöm!
Bocs, de eddig nem derítetted ki, milyen vagy egyáltalán, nagyon fontos lenne, hogy minden lány idöben megismerje a saját anatómiáját.
Egyébként igen, rendben van nálad minden.
Normális, ne aggódj. Ha van még konkrétan kérdésed, itt kérdezz nyugodtan, nincs olyan, hogy ciki kérdés. Egy nőnek ki kell ismernie a saját testét, ez bizony idő.
Érthető, hogy meg szeretnétek lépni, de érdemes nem rögtön a szexuális behatolással kezdeni, előtte legyen simogatás, petting. Igen, akár csak az hetekig, hónapokig csak a petting, az teljesen normális. Így megismerhetitek egymás testét.
Ha pedig aktus lesz, közvetlenül előtte is legyen előjáték.
Védekezni pedig mindig védekezzetek. Mindig, legjobb ilyenkor az óvszer. A használatát azért ki kell tapasztalni. De anélkül be sem dughatja, nincs anélkül behatolás, egy percre sem, pont!
Tiszteld meg önmagad és a tested azzal, hogy védekezel. Ha valaha férfi bármi mást állítana, az vagy téved, vagy hazudik, és nem tisztel téged. Mindig kell védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!