Mi lehet ez? Normális?
17 éves lány vagyok. Édesanyám meghalt, csak apukám maradt. Van barátom és most szeretnénk meglépni majd azt a bizonyos nagy mérföldkövet. Én meg szűz vagyok, de nem akartam teljesen felkészületlen lenni, így megérintettem magam hogy tudjam milyen érzés is lesz, viszont megéreztem valamit. A nagyajak alatt feljebb van valami golyó. Mozgatható, nem fáj, nem érzékeny viszont nagyon fura. Nagyjából akkora mint az ujjbegyem. Az egyik oldalon érzem csak, a másikon nem. Most eléggé bepánikoltam és nincs akivel megbeszélhetném. Tudna valaki segíteni hogy mi ez mert én már mindent összekombináltam. A cisztan át, a daganaton keresztül meg a kétneműségig mindent és kezdem egyre jobban megijeszteni magam.
A válaszokat előre is hálásan köszönöm!
Bocs, de eddig nem derítetted ki, milyen vagy egyáltalán, nagyon fontos lenne, hogy minden lány idöben megismerje a saját anatómiáját.
Egyébként igen, rendben van nálad minden.
Normális, ne aggódj. Ha van még konkrétan kérdésed, itt kérdezz nyugodtan, nincs olyan, hogy ciki kérdés. Egy nőnek ki kell ismernie a saját testét, ez bizony idő.
Érthető, hogy meg szeretnétek lépni, de érdemes nem rögtön a szexuális behatolással kezdeni, előtte legyen simogatás, petting. Igen, akár csak az hetekig, hónapokig csak a petting, az teljesen normális. Így megismerhetitek egymás testét.
Ha pedig aktus lesz, közvetlenül előtte is legyen előjáték.
Védekezni pedig mindig védekezzetek. Mindig, legjobb ilyenkor az óvszer. A használatát azért ki kell tapasztalni. De anélkül be sem dughatja, nincs anélkül behatolás, egy percre sem, pont!
Tiszteld meg önmagad és a tested azzal, hogy védekezel. Ha valaha férfi bármi mást állítana, az vagy téved, vagy hazudik, és nem tisztel téged. Mindig kell védekezni.
Akik szerint ez normális azok mégis mire gondolnak, mi az? Szerintem a leírás alapján nem. Kérdező, nem értem a leírásod alapján, hol van? Csikló környéke? Hüvelybemenet környéke? Kisajkakon belül?
3as a szexről jókat ír egyébként. Önkielégítést próbálhatnád, hogy tudd mi jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!