Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek tapasztalat?😕

Valakinek tapasztalat?😕

Figyelt kérdés

Sebészeten voltam most, mert 1hónapja kitapintottam egy kemény "sima" tapintatú valamit a mellemben, hosszúkás.

Nem fáj, nem érzékeny

Menzesz problémáim sokszor előfordulnak.

Meghatárolta papírra írva 1cm.

Kérdőjellel írva "Fibroadenoma? Vagy más kóros elváltozás?"

Azt is bele írta nem sürgős szerinte és hogy ilyen fiatalkorban ez valami jó indulatú lehet.

Átmentem időpontot kérni, Január 6

Utsó rendelési idő jövőhét, ha van lemondás hívnak. Kitudja :(

Ti elmennétek a helyemben magán uh-ra? Igazából nemtudom milyen árban lehet de próbálnám rá összeszedni.

Köszi a válaszokat, nagyon aggódom

Anyumnak volt már párszor fibroadenoma.

ma 14:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként oldalról tudom elmozdítani elcsúsztatni, de én a konkrét formáját minden oldalból nem tudom körülhatárolni.
ma 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kivárhatod, ha anyudnak is az volt, akkor nem kell aggódnod.
ma 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Bakker, nem fél év múlvára kaptál időpontot....Az kevesebb, mint egy hónap. Szerinted mi fog történni addig?
ma 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nem félév

Kevesebb mint 1hónap igen, de addig jönnek az ünnepek.

És én nem tudom mi van, eleve is félős típus vagyok, nyilván senki nem tudja megmondani mi ez, csak Uh fogja tudni tisztázni

De félek BAKKER és tapasztalatokat szeretnék olvasni! 😶

ma 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!