Mit lehet tenni az ellen, hogy a bélből a baktériumok ne kerüljenek a hüvelyembe?
Kaptam egy eléggé szaftos kis hüvelygombát, rehadli gyógyszert felírt a dokim, hüvelytablettától elkezdve antibiotikumig. Azt mondta hogy a bélből bekerült egy kis baktérium a hüvelyembe. Fogalmam sincs hogyan lehetett ez, mert nem is a nemi szervem felé törlöm ki magam. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt legközelebb elkerülni? Végülis csont"szárazra" nem tudom törölni a végbélnyílásom tehát egy picit mindig lesz ott. Kérdés: mit csináljak h ne kerüljön a hüvelyembe? Megmosni nem mindig tudnám magam :S
Vkinek ezzel kapcsolatban van vmi tapasztalata vagy ilyesmi?
Úgy tudom tangát ilyenkor nem ajánlatos használni mikor egy ilyen gombás kezelés alatt állok. Igaz ez?
Szia!
tangát amúgy sem ajánlott hordani, mert egészségtelen viselet, pont azért, mert könnyebben bejut a székletmaradvány a hüvelyedbe, vagy a húgycsövedbe.(ami logikus, hiszen bevág a fenekedbe)
az egyetlen megoldás, hogy a fertőzést kiküszöböld, ha rendszeresen lemosnád magad. gondolom otthon végzed a nagydolgod, nem?
ha máshol is kell, akkor vigyél magaddal nedves törlőkendőt. az is fontos, hogy soha ne hordj műszálas bugyit, kizárólag pamutot, és azt is magas hőfokon mosd.
ne dőlj be a reklámoknak, hogy már 40 fokon is lehet mosni jó minőségű mosószerekkel-a baktériumokat a magas hőfok pusztítja el csak.
Butaság?
ez a vménnyt oszd meg urológus vagy nőgyógyász szakorvossal is. kiváncsi leszek mit reagál....
Szerintem egyáltalán nem butaság, mert előfordulhat akár anális szex közben is vagy akkor is mikor nem hátrafelé hanem előrefelé törlöd ki magad nagy wc-zés után.
Am abban igazad van h bárhol összeszedhettem. Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!