Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem akarom, hogy valaha is...

Ha nem akarom, hogy valaha is kiderüljön a gyógyszeres abortuszom, akkor soha ne menjek többé nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
dec. 9. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha a későbbiekben szeretnél gyereket, a terhesség megállapításakor az első kérdés lesz, hogy hanyadik terhesség, volt-e már vetélésed...

Ha szimplán nőgyógyászati vizsgálatra vagy rákszűrésre mész, senkit nem fog érdekelni, hogy voltál-e már terhes. Egyébként meg kit érdekel, hogy egy önként vállalt abortuszról ki mit gondol, az orvos nem az életed szerves része, ennyit nem érne, hogy ne járj szűrővizsgálatokra.

dec. 9. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem fog olyan nyomot hagyni, amit később azonosítani lehet. Ez egy vetélés, ami bárkinek lehet gyógyszer nélkül is. De még ha nyomot hagyna is, akkor mi van? Létezik olyan, hogy orvosi titoktartás.
dec. 9. 11:05
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Egyedül akkor kell tudniuk róla, hogyha gyereket akarsz. Ha nem akarsz, nem kell mondanod.
dec. 9. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
#3 Ebben az esetben aztán végképp nem számít.
dec. 9. 12:32
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

"Szűrő vizsgálatoknak semmi értelme. Magyarországon nem szeretnek dolgozni az orvosok"

Oké.... 😂

dec. 9. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Felőlem ne menj szűrővizsgálatokra, legalább nem lesznek annyira leterhelve az orvosok. De akkor ha baj van se menj inkább, mert úgyse csinálnak veled semmit. Ne foglald az ágyat olyantól, aki foglalkozik az egészségével.
dec. 9. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ezzel a felfogással kár odamenned.
dec. 9. 13:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Foglalkozom az egészségemmel, de amíg nincs semmi tünet és jól van, felesleges menni. Nem is mennék államiba úgyse csinálnak semmit. Ha megyek orvoshoz mindig fizetőshöz megyek
dec. 9. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

9, végülis persze, felesleges. A legtöbb daganat egyébként hónapokig tünetmentes. Mire tüneted van, tele vagy áttétekkel és heteken belül elpatkolsz.

Apámnak egy random szűrővizsgálaton derült ki egy nagyon komoly betegsége, ami a vizsgálatok szerint már 5 éve tartott neki. Pedig nulla tünete volt. Elkapták, kezelték, meggyógyult. De plusz 2-3 év és belehalt volna egy szívrohamba.

dec. 9. 19:07
 10/12 A kérdező kommentje:

10

Nekem is volt olyan betegségem, amiről nem tudtam. Legalább 10 orvosnál jártam, mind azt mondta az államiban, hogy nem tudja mi a bajom és nem vizsgáltak tovább.

Végül magánorvosnál, várakozás és sorbanállás nélkül derült ki, hogy műteni kell 1 éven belül.

Ha nektek megfelel az, hogy államiban hozzátok vágnak egy doboz frontint gyógyításképp az a ti bajotok.

Én inkább tanultam belőle és komolyan veszem a tüneteimet, ha lennének újra és biztosan nem járkálgatnék évekig újra államiba.

dec. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!